WSOP 2018

BodogTV kommer!

BodogTV kommer! 0001

Bodog Entertainment og ION Media Networks har indgået en aftale om at sende BodogTV-produceret materiale. På trods af de juridiske temaer i USA virker det, som om amerikanerne alligevel er i Bodog-chefernes tanker. Amerikanske husstande kan se programmerne fra 13. februar i år. Vi andre får mulighed for at se programmerne på internettet.

BodogFight: St. Petersburg, en blanding af kampsport og reality-show, bliver den første udsendelse, der går i luften i BodogTV efter den nye aftale. BodogFight: USA mod Rusland bliver også tilgængelig, men kun mod betaling.

Men det er ikke kun ekstremsport og slåskampe. Bodog sender også pokerudsendelser, som f.eks. "Calvin Ayre Wild Card Poker II" senere i 2007.

Calvin Ayre, milliardæren som har grundlagt Bodog Entertainment, siger "Aftalen med ION Media Networks er et skridt fremad for vores tv-produktioner. Bodogs verden vil nu være tilgængelig for det største antal seere nogensinde. Det er virkelig spændende nyheder for os."

Bodog-tilhængere over hele verden behøver ikke være bange for at gå glip af noget. Bodogfight.com vil sende videoer fra udsendelserne online. Om BodogTV kommer til Europa er endnu ikke afgjort. Men, med udviklingen i pokershow og Bodogs løfte om at udforske det europæiske marked, kommer det ikke som en overraskelse, hvis man snart kan rette parabolantennen mod BodogTV.

I en pressemeddelelse, sendt til PokerNews, udtaler Bodog følgende. "ION Media Networks alliance med BodogTV er en spændende hjørnesten i ION Televisions strategi om at ekspandere."

Dagens tips: Download Bodog Poker, og få en ubegrænset bonus på 10%, når du bruger koden DKPNEWS.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories