Everest Poker til tops på spillertrafik

Everest Poker til tops på spillertrafik 0001

At Everest Poker er på fremmarch står klart, når man ser på stigningen inden for deres trafik ved cash-bordene. Som situationen er i dag, er Everest Poker klatret op til plads nummer 4, når det gælder denne trafik, og ligger således lige bag de helt store navne indenfor online poker: PokerStars, PartyPoker og Full Tilt. Men man nærmer sig også disse operatører med stormskridt.

I den seneste rapport fra sitet PokerSiteScout, et site, der beskriver sig selv som "den definitive kilde for trafikrapporter hos online pokerrummene", så afdækker de, at Everest Poker i dag ligger på 4. pladsen, hvad angår trafikken ved cash-borde. Kun 3 andre pokerrum har højere trafik: Pokerstars, Party Poker og Full Tilt Poker.

Denne statistik er baseret på et gennemsnit af det antal spillere, som har spillet i løbet af de seneste 7 dage, og er dermed ikke baseret på et specifikt tidspunkt, som f.eks. en stor turnering eller lignende.

Men det, som imponerer endnu mere ud fra Everests synspunkt, er, at de har opnået denne trafik uden nogensinde at have tilladt amerikanske spillere hos sig, til forskel fra PokerStars og Full Tilt, som endnu i dag forsyner det amerikanske marked med poker. Party Poker har derimod forladt det amerikanske marked, men da de gjorde det, mistede de en stor del af deres spillere, men de er stadigvæk stærke nok til at bevare en 2. plads.

Og man kan jo drage konklusionen, at hvis presset på det amerikanske marked skulle blive mere intensivt, vil Everest og dets Europa-fokuserede rivaler tjene mere inden for spilletrafikken.

Everest Poker har på meget kort tid opbygget en virksomhed med et stabilt fodfæste. På kun 2 år er det lykkedes at klatre op på en fjerdeplads på denne liste. Spørgsmålet er nu, hvad der forhindrer dem i at komme øverst på listen? Hvis man nu skal fortolke disse tal korrekt, er Everest den pokeroperatør, som vi europæere vælger først. Og som man siger hos Everest Poker:

"Det viser klart og tydeligt vores position i at være en flersproget udfordrer inden for online-poker, og dette takket være et site og en applikation, som i dag findes på 10 forskellige sprog med flere på bedding."

Vi tror, at de danske spillere, som endnu ikke har registreret sig hos Everest Poker, går glip af en stor gruppe potentielle spillere. Efter hvad vi har hørt fra spillerne, er spillerniveauet hos Everest betydeligt forbedret gennem det seneste år, og antallet af "nemme" modstandere er dermed reduceret. Så er du ude efter rigtig god poker på et højt niveau, er det Everest du skal registrere dig hos.

Men, hvis du nu tror, at Everest kun har cash-borde, tager du grueligt fejl! Du finder også utallige turneringer med buy-ins, der passer til enhver pengepung. Ydermere finder du et stort udbud af satellitter til de store turneringer som EPT og WPT.

Ud over dette kører Everest det største tilbud nogensinde i 2007, under navnet Everest Avalanche, som afsluttes i september, hvor 10 glade finalister skal spille om præmiepuljen på $1 million. Finalen bliver spillet live, men hvor er endnu hemmeligt.

Kvalificeringsturneringen til Avalanche finder sted dagligt, og skulle din tegnebog ikke tillade høje buy-ins, kan du starte på det laveste niveau i $3 eller $10 turneringer. Kommer du videre i disse, spiller du i omgang 2. Skulle det også lykkedes dig at komme videre fra den, kan du spille med i omgang 3, som afvikles en gang om måneden. Næste månedssatellit afvikles den 24. februar! Dem, der går videre efter denne månedsfinale, spiller i online-finalen, som har et buy-in på $5. 000, og som spilles den 15. september. Når der er 10 spillere tilbage, afbryder man finalen, og genoptager den derefter live.

Disse 10 finalister bliver inviteret på en weekend, de sent kommer til at glemme. Rejse, logi og poker i en weekend på et eksklusivt hotel... Hvem vil sige nej til det?

Så, uanset, om det er cash eller turneringer, du foretrækker, har Everest det hele. Hos Everest går man målrettet efter, at komme helt op på toppen!

Dagens tips: PokerNews forærer dig yderligere $50 oveni den normale indsætningsbonus på $100, når du downloader Everest Poker gennem os og anvender bonuskoden PNEWS2

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories