Penge og freerolls til WSOP fra Titan Poker i denne uge

Penge og freerolls til WSOP fra Titan Poker i denne uge 0001

Det er ganske enkelt, åbn en konto hos Titan Poker gennem DK Poker News, indsæt minimum 50 dollars, og så giver Titan dig 50 dollars yderligere, så du kan få opbygget din bankroll. Når du tilmelder dig gennem DK Poker News, får du også adgang til de eksklusive og meget værdifulde WSOP freerolls.

Titan Poker er et relativt nyt pokersite, der ved at spillerne vil have masser af pokeraction. Det betyder, at der er masser af spillere og borde at vælge imellem, når du har lyst til at spille. Og hvilket bedre incitament for at komme i gang ved bordene, end at du får penge, uanset hvor mange hænder du spiller.

Så snart man er medlem er Titan Poker, vil der være masser af glæder. En eksklusiv aftale med PokerNews gør, at Titan Poker tilbyder adgang til specielle $12.000 Team PokerNews Freerolls - hvor der spilles om kvalifikation til World Series of Poker Maint Event til sommer. Disse freerolls løber snart af stablen, så du skal snart til og i gang.

Disse eksklusive freerolls finder sted på følgende datoer:

  • 25. februar
  • 25. marts
  • 22. april

Det er de spillere, der åbner en konto hos Titan Poker gennem Poker News, og indsætter et stort nok beløb, eller de der allerede har gjort sådan, der har adgang til disse eksklusive WSOP freerolls. Når du har gjort dette, skal du spille et antal hænder for at kvalificere dig til disse freerolls. Der er ingen andre, der kan spille, kun spillere fra Titan Poker, så alle har en realistisk chance for at ende ved et Las Vegas bord. Dette er ikke freerolls med et ekstremt antal spillere, der spiller i tolv timer eller mere!

Men der er mere end det på Titan Poker. Udover WSOP freerolls er der også regulære freerolls, med $2.000 garanteret i præmie, disse er også eksklusive for de Titankunder, der har oprettet sig gennem PokerNews.

Samtidig med at du kvalificerer dig til at spille freerolls, tjener du en 100% match bonus. Denne kan være så stor som $500, hvis du indsætter dette beløb fra starten

Hvad er ellers godt ved Titan?

Hvad med dette:

  • The Tournament Titan – en freeroll med $1.000.000 garanteret i præmier, og begrænset til kun tyve spillere.
  • EPT Monte Carlo – Vind et sæde til marts måneds European Poker Tour i Monaco
  • Irish Open – Vind et sæde til april måneds Irish Open Super Satellite i irske Dublin
  • Titan Mega Tournaments – Den næste Mega Tournament i denne serie er en $250.000-turnering, der finder sted den 4. marts, klokken 19:00 GMT
  • World Poker Showdown Caribbean Cruise – Tag med Titan Poker og mandskabet fra World Poker Showdown i en uge med sol og action, poker ombord på det berømte Mariner of the Seas – en ferie for to. Turneringernes buy-ins er helt fra $1,10.

Og der er meget mere, med ugentlige $50.000 turneringer, progressive jackpots og en ugentlig freeroll for de der har lavet indskud.

Dagens tip: Åbn en konto hos Titan Poker nu; få $50 og kvalificer dig til den første $12.000 WSOP Team Poker News freeroll den 25. februar.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories