PokerPro rapport: EPT Dortmund freeroll

PokerPro rapport: EPT Dortmund freeroll 0001

I sidste weekend så vi 42 glade spillere kæmpe om en gratis plads til EPT Dortmund. En hård kamp var i vente, da alle disse 42 spillere havde sigtet indstillet på førstepladsen og førstepræmien. Her kommer en rapport fra denne enestående PokerProForAYear-turnering.

Chancen for at vinde en plads i en af EPTs delturneringer og for at vinde store penge og samtidig møde pokereliten, er vel noget mange spillere drømmer om. Og nu har besøgende på DK PokerNews netop denne chance via vores søstersite PokerProForAYear, hvor vi sender spillere til nogle af verdens største pokerturneringer!

Sidste lørdag blev den første i denne serie af freeroll-turneringer spillet. Starttiden var sat til kl. 22.00, og kun 42 spillere dukkede op til start, hvilket skabte endnu større forhåbninger hos de tilmeldte spillere. Men allerede få minutter senere så vi alligevel den første forlade turneringen. Det var Hagtorn, som måtte se sig slået af Merock, og som med denne hånd hurtigt kom i førertrøjen.

Umiddelbart efter fik Merock dog følge af Advfear, som det også lykkedes at samle en stak jetoner. Noget, som det derimod ikke lykkedes ham at forvalte godt, for efter 25 minutter var hele hans stak væk, og han røg ned på en 37. plads.

Derefter fulgte en barsk kamp spillerne imellem, og alle var utroligt fokuseret på at komme til finalebordet. Det skulle dog tage godt 1 ½ time, inden det lykkedes at spille sig ned fra de 42 startende til de sidste 10.

De fleste spillere ved bordet havde pænt mange jetoner, og ingen behøvede at føle sig direkte presset til at handle, men trods det forlod Porkbot finalebordet på et tidligt tidspunkt, og sluttede dermed på en 10. plads.

En af de spillere, der nåede frem til finalebordet som short-stacked var DMRX, men efter et par preflop-øgninger, hvor han stjal blindsene, var han tilbage i kampen igen. Derimod gik det knap så godt for Kuerton8, selvom han forsøgte det samme, hvilket resulterede i, at han var all-in i stedet for. Hans KQ var ingen match mod 25kopek's 22, da en tredje 2'er kom på floppen og beseglede hans skæbne. Kuerton8s turnering var dermed forbi, og han forlod finalen som nummer 9.

BGOOD2me, som kom til finalebordet med flest jetoner, havde held til at stå imod over for sine udfordrere gennem længere tid ved godt og aggressivt spil, hvor han konsoliderede sin pæne føring ved at vinde en række små puljer.

Kassike, som sad på 66, foretog en massiv preflop-øgning, men røg direkte ind i en monsterhånd, hvor Merock sad med K-K på hånden. Men i poker kan alt jo ske, og sådan var det netop her. Bordet viste 4-5-7-8, og takket være sine 6'ere lykkedes det Kassike at få 4,5,6,7,8 og dermed tage en kæmpepulje hjem. Og allerede i næste hånd, formentlig lidt i frustration, gik Merock all-in med 5-5 på hånd, men der her stoppede heldet, da IMNTZONE fik Royal flush på riveren. Merock sluttede dermed på en 8. plads.

Men Kassikes held fortsatte, lidt på grund af et løst call fra BGOOD2me, og han doblede atter op. Umiddelbart efter fik DMTRX med 7 spillere videre i turneringen, samtidigt med, at det så ud, som BGOOD2me blev forstyrret af den seneste modgang. Han gik fra top til bund, efter at have mistet en stor pulje mod Ryoxyz, og umiddelbart efter blev han slået ud, da han A-3 blev domineret af IMNTZONEs A-J, 6. pladsen var dermed hans.

Og allerede i hånden lige efter var det 25kopek, som stod for tur, da hans 8-8 tabte en coinflip mod DMTRX, som sad på A-K, hvilket gav han en straight.

Med 5 spillere tilbage gik spillet ind i en pause på 5 minutter. Ingen var i en dominerende føring, og der var helt åbent for alle de tilbageværende spillere til at tage en attråværdig præmie hjem. Da spillet blev genoptaget var blindsene 250/500, og stillingen var følgende:

DMTRX - 27.813

IMNTZONE – 17.281

Ryoxyz – 15.475

kassike – 15.032

k3nn3 – 8.399

Efter pausen så vi et forsigtigt spil fra alle fronter. Ingen af de tilbageværende spillere havde lyst til at ryge ud nu, hvor man var så tæt på førstepræmien. Til sidst lykkedes det dog k3nn3 at doble op på Ryoxyz' bekostning. Umiddelbart derefter var Ryoxyz temmelig uheldig, da han måtte dele en pulje med sine A-K mod DMTRX, som sad med A-Q, på grund af et bord, som viste J-J-6-2-2. Men al denne action gjorde, at der spillet virkelig tog fart, samtidig med at blindsene blev øget til 300/600.

IMNTZONE, som sad med 5-6 på hånden, forsøgte et frækt træk, som endte galt, da han kastede sig over k3nn3, som sad på Q-Q. Det var noget, det aldrig lykkedes ham at komme sig over, og kort efter satsede han sine sidste jetoner med A-10, hvilket ikke blev nogen match for k3nn3, som igen sad på flæsket med A-A på hånden.

Derefter gik luften ud af Ryoxyz, da han i et sidste tappert forsøg valgte all-in med A-9. Kassike callede med 5-5, og da ingen kort var en hjælp for Ryoxyzs, var hans turnering forbi.

Med 3 spillere tilbage med og blindsene øget til 500/1000 blev presset på spillerne lidt større. Det så dog ikke ud til at genere Kassike, hvilket kan skyldes, at han gang på gang fik gode hænder. Igen var det ham, der slog en spiller ud, nemlig k3nn3 med K-K mod A-Q. Nu var der kun heads-up tilbage, og Kassike havde her et stort overtag i forhold til DMTRX, fordi han sad med dobbelt så mange jetoner. Men DMTRX gav ikke op i første omgang, og da det lykkedes ham at få Q-Q så, stod det pludselig helt lige mellem spillerne, begge med godt 42.000 jetoner hver.

Afgørelsen skulle komme, da begge spillere calle'ede alle deres jetoner på bordet. Der skulle et coinflip til at afgøre finalen. Kassike sad med 10-10 og DMTRX med A-K. Desværre for DMTRX kom der hverken en K eller et A, og Kassike vandt dermed puljen. Med kun et par hundrede tilbage på hånden, blev der automatisk all-in, og dermed var det afgjort. Kassike blev den glade vinder af en EPT-pakke til Dortmund.

Et stort tillykke fra PokerNews og held og lykke i Dortmund!

[I]Dagens tips: Har du ikke meldt dig til PokerProForAYear endnu? Så er det på høje tid. Du kan jo selv se, hvor meget der ligger og venter på dig!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories