Slaget om Norden 3

Slaget om Norden 3 0001

Der er lige nu større grund til at besøge Paradise Poker end nogensinde før. Der er nemlig stadig få finalepladser tilbage ved Paradise Pokers store Slaget Om Norden 3-konkurrence, hvor du kan dyste mod resten af Norden om en samlet præmiesum på 1.5 millioner kroner.

I denne uge kan du kvalificere dig til søndagens finale via 2 daglige freerolls eller via daglige $1 og $2 turneringer.

Vinderen af søndagsfinalen får en plads ved Slaget Main Event, hvor 32 kvalificerede spillere skal kæmpe om 8 finalepladser. Alle 32 spillere bliver fløjet til resortet Atlantis på Bahamas på Paradise Poker's regning til en uge med sjov, sol og poker.

Når finalen endelig skal stå, er der 10 spillere tilbage (8 fra Main Event, en direkte kvalificeret lotterivinder samt Lars Johansen, der vandt Slaget om Norden 2). På finalebordet vil der være en præmiesum på 1.5 million kroner og 1 million til vinderen. Præmiesummen vil blive udbetalt i vinderens valuta – det vil sige, at en eventuel dansk vinder får 1 million danske kroner med hjem.

Udover muligheden for den store gevinst får alle Pokernews læsere der downloader Paradise Poker gennem vores download links og bruger bonuskode "POKERNEWS" en 50% bonus på første indskud op til $100.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories