Kom til WSOP i Las Vegas med privatfly

Kom til WSOP i Las Vegas med privatfly 0001

En af de største fordele inden for online-poker er, at pokerrummene konstant slås om at give os spillere enorme tilbud, som dog ofte overses! Men nu vil vi præsentere nogle, som vi mener, bør hentes frem i lyset fra Sun Poker, der tilbyder dig en flyvetur til Las Vegas i vild luksus eller et kig forbi Monte Carlo!

Inden vi begynder at tale om alle de præmier, der står på spil i Las Vegas, vil vi fremhæve en enestående begivenhed for alle nye spillere, som har registreret sig hos Sun Poker i februar. Alle spillere, der melder i denne måned, får chancen for at vinde en pakke til EPT-finalen i Monte Carlo til en værdi af $12.000!

Tilmeld dig hos Sun Poker i februar og bliv en af de top 10 spillere, der har tilmeldt sig i løbet af måneden, baseret på antallet af opnåede "My Player Points" eller MPP. Bliver du 1 af de 10 spillere, kommer du med i en 10-mandsturnering, hvor man kan vinde denne utrolige Monte Carlo pakke – udelukkende for nye spillere i februar.

Disse 10 spillere og alle andre, som åbner en konto hos Sun Poker i februar bliver automatisk registreret til en "New Player Freeroll" med $10.000 i præmiepuljen, som bliver spillet den 4. marts.

Men vent lidt, der er mere:

MPP Freerolls hver uge – 2 forskellige freeroll-turneringer med enten $2.000 i præmiepuljen (buy-in = 300MPP) eller en freeroll på $4.000 freeroll (buy-in = 600 MPP).

MPP Månedlige freerolls med $25.000 i præmiepuljen – Næste månedlige freeroll bliver spillet den 25. februar, og du kan købe dig ind, enten med 10.000 MPP eller via daglige satellitter, som har buy-ins på 100 eller 1.000 MPP.

Månedsbonus på $100 – Dét er ikke mange pokerrum, der kan matche det tilbud. Hver 5 MPP udløser $1 i bonus, og du er garanteret bonussen, hver måned. Dette giver dig i alt $1.200 på et år! Hvem siger nej til sådan et tilbud?

Men nu til kronjuvelen blandt disse tilbud!

Som vi allerede har antydet, har Sun Poker et stort udbud af attraktioner for spillerne. Ikke mindst spillernes adgang til et stort udbud af spil og mange spillere ved alle bordene, gør Sun Poker til et godt valg. Her finder du forskellige typer spil på alle de niveauer, du kan forestille dig. Men det bedste af det hele er, at Sun Poker har et løbende tilbud, hvor de lader hele 100 spillere få en rejse til Las Vegas og årets udgave af WSOP til sommer - med eget private jetfly!

Alligevel har du rigelig tid til at optjene de nødvendige MPP sammen, der skal til for at få del i dette eksklusive tilbud. Der er godt 4 måneder tilbage, til top 100 spillerne bliver udvalgt. 60 af disse spillere får adgang til WSOP's hovedturnering á $10.000 uden yderligere betingelser. De resterende 40 spillere vinder en WSOP-pakke til nogle af de andre turneringer, der spilles i de uger, WSOP finder sted. Selv i de mindste konkurrencer har du mulighed for at vinde sekscifrede beløb. Så tab ikke modet selvom du ikke bliver en af disse 40 spillere. Du har stadig muligheden for at vinde en anseelig sum penge og frem for alt et WSOP-bracelet!

Skulle du være en af de 5 førende på point i slutningen af maj, kan du glæde dig til at læne dig tilbage i luksus om bord på et privat jetfly med destination Las Vegas. Skulle du placere dig på 5. plads, kan du tage $2.000 med i lommepenge, skulle du være den, der placerer dig bedst, kan du tage $5.000 med i lommepenge. Når disse fem spillere ankommer til Las Vegas bliver de transporteret i bil til et privat gods. Denne bolig beskrives som en eksklusiv villa med 10 værelser og al den luksus og komfort, du kan forestille dig!

Nåede du ikke helt op blandt top 5? Det skal du ikke hænge med hovedet over. Sun Poker sørger for, at du ikke går glip af de små ekstra præmier. De næstkommende 5 spillere i placeringen kan nyde livet i Las Vegas i en villa med 5 værelser og privat pool. Til de spillere, der slutter som nummer 11-20, står der også en eksklusiv bolig og venter.

De spillere, det er lykkes at ende blandt top 100 har en WSOP-pakke i vente samt adgang til specielle freerolls, hvor der står flotte præmier med lommepenge på spil. Sun Poker er ikke blandt de største pokerrum, så dine muligheder for at vinde nogle af disse pakker er betydelig større end i de større rum.

Sun Poker har også pladser til den prestigefyldte HORSE-turnering med en buy-in på $50.000. Her vil crème-de-la-crèmen spille, så vi anbefaler, at du opfrisker dine kundskaber inden for poker, og navnlig at memorere de største pokerprofilers ansigter. Du vil garanteret se spillere som Phil Ivey, Gus Hansen og Doyle Brunson i denne turnering. Sun Poker arrangerer en særlig freeroll, hvor du kan vinde en plads i denne prestigefyldte turnering. Optjen 50.000 MPP, og du har sikret dig en plads i denne turnering.

Dagens PokerNews tips: Download Sun Poker i dag og tag del i deres fantastiske månedsbonus på $100 samt de utrolige tilbud, der er nævnt ovenfor!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories