EPT i Monte Carlo Live på Pokernews

EPT i Monte Carlo Live på Pokernews 0001

I disse dage spilles der EPT i Monte Carlo, en turnering der har hele pokerverdenens bevågenhed. Derfor tilbyder vi dig også at følge turneringen live, her på Pokernews. Turneringen gik i luften i går, og du kan følge den her på Pokernews hele vejen frem til finalen på mandag. Hvordan kan du læse nederst i denne artikel.

Det er den største europæiske turnering til dato, over 700 spillere var med da turneringen startede onsdag, og som sædvanlig opdelte man på førstedagen spillerne i to grupper, hvor den første gruppe, 1A, var i aktion på turneringens førstedag. Mens den anden gruppe, 1B, kommer i aktion i dag, torsdag. Det er forskelligt hvordan spillerne selv gerne vil spille, nogen foretrækker at være i gruppe 1A, så de får en dags pause mellem de spiller, mens andre foretrækker gruppe 1B.

Når man spiller en stor turnering som denne, skal man være opmærksom på at det er en meget sløv spilleform. Der går 90 minutter mellem at blindsene stiger. Normalt i EPT er der en time mellem at blinds stiger, men Monte Carlo er den store finale, og er dobbelt så dyr at komme med i, og også meget mere omfangsrig end de øvrige EPT turneringer.

Da turneringen startede havde hver spiller 15.000 i chips, og på den første dag steg blinds syv gange. De første tre dage sidder der ni spillere ved bordene, men derefter reduceres dette antal til otte.

Udover superstjernen Phil Ivey, som vel nok er det største navn i turneringen, er der mange andre af de store navne i Monte Carlo, mange af dem med forbindelse til Pokerstars.com. Spillere som Greg Raymer (WSOP mester i 2004), Chris Moneymaker (WSOP mester i 2003), Noah Boeken, Humberto Brenes, og finalisten fra sidste EPT i Warshawa, og Katja Thater. Alle disse spillere repræsenterer Pokerstars.

Også Full Tilt Poker er repræsenteret, blandt andre ved den britiske pro Roland de Wolfe, der allerede har vundet både EPT og WPT titler. Ved denne finale på europa tourens tredje sæson er vindere fra tidligere turneringer også repræsenteret, Peter Jepsen der vandt i Warshawa og Andreas Hoivold der vandt i Dortmund er blot et par stykker af dem. Danske Martin Wendt, der vandt William Hill Grand Prix, var også en af dem der stillede til start i Monte Carlo.

En del af opmærksomheden samler sig nok også om de to der gav os en drabelig finaledyst i Australien, den danske pokerstjerne Gus Hansen, og opkomlingen Jimmy Fricke.

Hele 3. sæson har man kunnet følge på Eurosport, men den bedste mulighed for at blive opdateret live, og holde styr på chipcount giver vi dig her på Pokernews. Med vores helt unikke simulator kan du også få et overblik over de hænder der er blevet spillet, du skal bare klikke dig ind her:

Pokernews live update

Klik ind allerede nu, og følg turneringen live, helt indtil afslutningen på mandag.

[I]Dagens tip: Kvalificer dig til sommerens WSOP 2007, ved at downloade Party Poker

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories