EPT Warsaw - Dag 2

EPT Warsaw - Dag 2 0001

Ud af de 284 spillere i turneringen overlevede kun de 94 dag nummer to i Warszawa. Efter to hænder var fire allerede gået ud – alle fra Sverige. Spillerne fortsatte med at ryge ud meget hurtigt og det tog kun to timer inden halvdelen af feltet var elimineret.

På to timer var vi altså nede på kun 40 spillere. Alle troede herefter at nu ville spillerne begynde at køle lidt ned, men de fortsatte med at give tilskuerne underholdning for alle pengene. Danske Peter Jepsen var kæmpe chipleader på dette tidspunkt i turneringen med mere end 10% af den samlede chipbeholdning (330K). Een af de pots, der var med til at grundlægge denne føring, var da han raisede fra knappen med 45s. Christoffer Ulsrud gik med fra big blind med TT. Floppet viste T-6-2 og begge checkede. På turnet kom der en 3er, og Peter sad således med en straight. Christoffer satsede 6K, Peter re-raisede ham til 16K og Christoffer gik all-in. Peter callede naturligvis og vandt puljen på mere end 200K.

Efter ti minutters yderligere spil bustede nordmanden Åge Spets som shortstack efter at være gået all-in med AQ. Han blev called af 8 og 6. Fyren ramte sin 6er og Åge røg ud uden at vinde en eneste euro.

Efter middagspausen fik turneringen en ny chipleader, da Fredrik Hostrup vandt en kæmpepot mod Marius Torbergsen med KJ mod 89. Marius forsøgte at presse Fredriks raise men blev called og fordoblede Fredriks chip stack op til 250K mod et gennemsnit på 150K. Efter den pot eliminerede Fredrik også Bertrand "ElkY" Grospellier med AJ mod 86. "ElkY" var faktisk shortstacked, da han gik all-in på knappen. Som om det ikke var godt nok ramte Fredrik AA på big blind med to andre spillere allerede all-in. Nordmanden Henning Granstad re-raisede og gik all-in fra knappen efter Mikael Westerlund, havde gjort det samme "under the gun". Begge røg ud og Fredrik øgede sit forspring.

Dagens værste situation må have været den som svenskeren Dennis Bejedal var udsat for. Med to borde tilbage og ti modspillere får han AA. Han lagde på det tidspunkt nummer 4. Katja Thater er shortstacked og går all-in. Dennis caller og Farid Meraghni caller fra knappen. Katja, der tror det er tid til showdown, viser sine kort selvom der stadig er to spillere i potten. Katja får ti minutters straf og må gå fra bordet. Floppet kommer QQ9 og begge spillere checker. Turnet er en 2er og Dennis går all-in. Han har omkring 480K på det tidspunkt. Farid caller øjeblikkeligt og viser QJ – den samme hånd som Katja. Katja øger sine chips og Farid får størstedelen af puljen og kommer op på over 850K – mere end en tredjedel af den totale chipmængde.

Den unge svensker rystede på hovedet mens han fortsatte med at tælle sine chips og opdagede at det var en kæmpefejl at ligge penge i en tom pulje. To minutter efter gik en anden Dennis (Plejdrup) ved et andet bord all-in med AK og blev called af Patric Martensson med AA. Dennis blev også slået ud og så var der kun 9 spillere tilbage – kun een spiller fra at turneringen er klar til finalebordet.

Dennis Bejedal var nu meget frustreret og shortstacked. Han ventede kun et par hænder før han gik all-in og fik to med: Farid og Fredrik. De checkede begge helt til riveren og Farid vandtmed AQ uden dog at ramme noget.

Finalebordet fortsætter idag kl. 14, og stillingen inden den går igang er som følger:

1: Farid Meraghni 971K

2: Peter Jepsen 498K

3: Marius Skoglund Torbergsen 434K

4: Patric Martensson 305K

5: Fredrik Hostrup 288K

6: Andrew O'Flaherty 168K

7: Katja Thater 105K

8: John Conroy 73K

Dagens tip: Kvalificer dig til WSOP 2007 i vores attraktive $12.000 Team PokerNews WSOP freerolls på Party Poker

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories