Everest Pokers Nordic Summit færdigspillet

Everest Pokers Nordic Summit færdigspillet 0001

I den forgangne weekend blev finalen i Everest Pokers Nordic Summit afgjort. 30 spillere, heraf 10 nordmænd, 10 danske og 10 svenskere, var alle rejst til Barcelona i Spanien for at deltage i denne turnering. På planen stod 2 konkurrencer, en holdturnering og en individuel.

Holdkonkurrencen var opbygget således, at hvert bord skulle bestå af 3 spillere med en spiller fra hvert land. Vinderen ved hvert bord skulle gå videre til finalebordet, hvor den individuelle konkurrence skulle afgøres. De lande, som fik samlet flest point, vandt holdturneringen. Første pladsen ved hvert 3-mandsbord gav 3 point, andenpladsen 2 point og sidstepladsen 1 point. Det skulle maks. spilles 3 borde samtidig.

Efter 3 afklarede borde var det præcis, som man havde håbet. En spiller fra hvert land var kommet videre. Herefter gik det rigtig godt set med danske øjne - og meget skidt set med svenske: 5 danskere, 4 nordmænd og 1 svensker blev det endelige antal spillere fra de respektive lande. Dermed vandt Danmark holdturneringen, hvilket indbragte $5.000, som kunne doneres valgfrit til velgørende formål. Efter en kort diskussion besluttede de danske spillere sig dog for at donere pengene til sig selv!

Men nu stod afgørelsen om, hvem af disse 10 spillere, der skulle blive den individuelle mester. Finalen blev indledt langt ud på nattetimerne, nemlig omkring kl. 02.00. Man kan formode, at de 10 spillere, som sad ved finalebordene begyndte at føle sig trætte. Træthed og problemer med at koncentrere sig er faktorer, man ikke vil indrømme, når man spiller poker, og navnlig ikke ved et finalebord. Så vil man jo bare være helt på toppen.

Om det var noget, der påvirkede spillerne eller ej er uklart, men efter ca. 45 minutters spil havde 3 spillere forladt finalen: to nordmænd og en dansker. Den næste, der stod for tur, var det eneste svenske håb, som måtte forlade turneringen. En efter en forsvandt spillere, og efter godt 1 ½ times finalespil var kun heads-up-kampen mellem Norges Tore Nilsen og Danmarks Anders Nilsen tilbage. Det skulle blive en hård og intensiv kamp, men nordmanden trak til sidst det længste strå og vandt turneringen. Han vandt $6.000 samt retten til at kalde sig Nordic Summit Mester.

PokerNews glæder sig til næste omgang af denne Summit-turnering, men indtil da, anbefaler vi, at læserne deltager i Everest Pokers Avalanche, en turnering, hvor i alt 20 spiller kæmper om en præmiepulje på i alt $1 mio!

Dagens tips: 20 spillere hos Everest Poker kæmper i en freeroll-turnering med en garanteret præmiepulje på $1 mio. Der er kun få pladser tilbage, så skynd dig at downloade Everest Poker, og spil dig til en plads i Avalanche!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories