888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Microgamings pokernetværk fylder 4 år

Microgamings pokernetværk fylder 4 år 0001

Microgaming fylder fire år i marts. For at fejre denne milepæl har pokernetværket lanceret to kampagner ombygget rundt om tallet fire.

Fire år virker ikke som ret lang tid. World Cup afvikles hvert fjerde år, og det gør OL og andre sportsarrangementer også. De fleste sportsfans kan huske vinderne fra fire år, eller længere, siden. Men kan du huske hvilke valg, du havde, hvis du ville spille online-poker tilbage i de tidlige måneder i 2003?

Microgaming har klaret sig fint. Fire år med succes i hvilken som helst online-branche er en præstation. Fire år med succes inden for online-poker er nærmest et mirakel.

For at fejre det, starter Microgaming den 1. marts med $400.000 Magic Hand Freerolls. De vil belønne dem, der spiller i hver 40.000. hånd Spillerne skal spille om rigtige penge, og deltagerne i hænderne får automatisk en kvalifikation til en $100.000-freeroll.

Desuden øger Microgaming garantisummen i den månedlige turnering fra $250.000 til $400.000, og flytter turneringen til den 18. marts.

Roger Raatgever, topchef i Microgaming siger: "4-års-jubilæet er en milepæl i vores udvikling, og vi er meget stolte af, at vi efter ganske få år har opbygget verdens største pokernetværk. Denne succes stammer fra vores evne til at tilbyde varierede borde på alle niveauer og fuldstændig uafhængighed, noget som sikrer operatørerne 100% ejerskab af sine spillere. Når man kombinerer det med et af de mest aggressive turnerings-tilbud på nettet, har vi en vinderopskrift. Vi glæder os til at fejre mange flere milepæle i fremtiden."

Dagens tips:Du kan fejre jubilæet på enten Bet365 Poker og få $500 i indskudsbonus.

Hvad mener du?