NETeller offentliggør aftale for pengedistribution i USA

NETeller offentliggør aftale for pengedistribution i USA 0001

NETeller Plc offentliggjorde onsdag at de har indgået en aftale med statsadvokaturen, der gør at firmaet, i løbet af de næste 75 dage, kan få lavet en plan for at give deres amerikanske kunder adgang til de penge, som virksomheden ellers havde indefrosset.

Offentliggørelsen, som ironisk nok har fået overskriften "NETeller tager positivt skridt i retning mod at få tilbagebetalt penge til kunder i USA.", indikerer at NETeller vil involvere en tredje part, Navigant Consulting Inc., der skal hjælpe med at lave en tidslinje og tilbagebetalingsplan, og dette vil blive offentliggjort indenfor de næste 75 dage. Det er vigtigt at bemærke at deadlinen på 75 dage kun gælder for tilbagebetalingsplanen, selve tilbagebetalingen skal ikke være sket i løbet af de 75 dage. Navigant Consulting Inc. er det firma som NETeller i februar kaldte for "et juridisk revisonsfirma" i en pressemeddelelse.

"Vi fortsætter med at være dedikerede til at få betalt tilbage til vores kunder i USA, og at arbejde målrettet med statsadvokaturen" sagde Ron Martin, Præsident og bestyrelsesformand. "Selvom det ikke altid har været synligt for udefrakommende observatører, så har fremskridtet været konsekvent, og disse aftaler er et mileskridt i processen".

NETeller har allerede tilføjet informationerne til deres NETeller medlemsside; og i følge pressemeddelelsen vil man "når og hvor det er muligt opdatere med svar på spørgsmål, der bliver rejst på diverse offentlige fora." At man i pressemeddelelsen inkluderer denne passage indikerer at NETeller har følt et stort pres fra omgivelserne, og det er derfor offentliggørelsen er kommet så hurtigt og pludseligt.

[I]Dagens tip: Hvis du også synes NETeller virker en smule usikkert for tiden kan du altid benytte Visa på for eksempel Party Poker, når du skal spille..

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories