Neteller trækker sig ud af Canada og Tyrkiet

Neteller trækker sig ud af Canada og Tyrkiet 0001

I en meddelelse har Neteller plc, det canadiske firma, der lever af at overføre penge online for spillere og pokerspillere på nettet, meddelt, at det trækker sig ud af spillemarkedet i Canada og Tyrkiet.

Neteller siger, at beslutningen er truffet efter en vurdering af disse markeders "risikoprofil" og status. Neteller siger, at de seneste tiltag fra regulerende myndigheder, betalingsbehandlere og netspiloperatører har "øget usikkerheden omkring visse aktiviteter, der relaterer sig til online-spil i visse jurisdiktioner."

Efter denne vurdering har Netellers direktører besluttet, at risikoen for deres forretninger i Canada og Tyrkiet er blevet større, og derfor ønsker Neteller ikke længere at foretage overførsler, der relaterer sig til online-spillesites på vegne af kunder, bosiddende i Canada eller Tyrkiet.

Neteller siger, at den mistede forretningsmulighed i Canada formentlig ville have "bidraget betydeligt" til Netellers indtægter og overskud i 2007, og at dette tab vil få en "væsentlig negativ indflydelse" på gruppens resultater for regnskabsåret, der afsluttes den 31. december 2007. Neteller udtaler imidlertid, at koncernens aktiviteter i Tyrkiet er langt mindre, og at man ikke vil blive påvirket i samme grad.

Efter tidligere personalenedskæringer i Calgary som et resultat af den amerikanske "tilbagetrækning", mener Neteller, at man nu har "den rette størrelse" til at håndtere koncernens aktiviteter uden for Nordamerika. Aktiviteterne har fortsat fokus på vækstmarkederne Europa og Asien.

For investorer i Neteller, der på nuværende tidspunkt ikke kan realisere deres aktier på grund af suspenderingen på børserne, er den seneste udvikling næppe gode nyheder.

Neteller udtaler:

"Koncernens aktier er stadig suspenderet fra handel på AIM i betragtning af den usikre situation, koncernen stadig står overfor. Yderligere meddelelser udsendes, når relevant."

Dagens tip: Læsere af DK Poker News kan kvalificere sig til hovedturneringen ved WSOP i Las Vegas via vores eksklusive WSOP-freerolls. Du skal bare downloade Party Poker og spille Poker News/Party Pokers $12.000 WSOP-freerolls. Hvis du ikke gør det, bliver det eksklusive felt blot mindre, for dem der gør!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories