888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Phil Hellmuth giver dig pokerråd via din iPod

Phil Hellmuth giver dig pokerråd via din iPod 0001

Med 10 World Series of Poker-sejre i Hold 'em, er det indiskutabelt at Phil Helmuth er en af de mest talentfulde og dygtige pokerspillere. Også buisness-delen af poker har Helmuth talent for. Siden pokersporten oplevede et boom har Phil Helmuth aktivt promoveret sig selv som "Poker Brat" ("pokerens uartige dreng"). På den måde er han blevet et af sportverdenens mest genkendelige og kontroversielle ansigter, og bestemt et af de mest populære ansigter i pokerverdenen. Måske er det derfor, at et firma der for nyligt har etableret sig i poker og gamingverdenen, har besluttet sig for at læne sig op ad Hellmuth i deres jagt på at blive en del af pokersporten.

Iamplify.com har skabt et navn online, hvor de sælger selv-hjælpsprogrammer og informative programmer. Brugerne af deres hjemmeside kan downloade eksperters råd til sunde spisevaner og work-out programmer, tips til at blive bedre forældre, råd til hvordan man kommer en frygt for at flyve til livs, investeringsrådgivning og videoklip, der viser hvordan man lapper på et dårligt golfsving. Nu har de også etableret en pokersektion, og her er hovedattraktionen Hellmuth's "White to Black Belt Poker Course" ("fra hvidt til sort bælte i Poker"). Ideen er at man downloader programmet til sin computer og MP3afspiller, og det er sandsynligvis første gang, at pokerinstrukser af så høj kvalitet kan leveres på denne måde.

Titlen på programmet refererer naturligvis til de bælter, der kan erobres i karate og Martial Arts. Konceptet er, at de der køber videoerne gør sig fortjent til en højere grad for hver session de køber, og lærer at mestre. Instruktionerne til de med det hvide bælte er basisviden omkring poker, mens det er pengestyring og advancerede teorier om high-level poker, der præger lektionerne, der hører til det sorte bælte. Undervejs bliver der snakket om pot odds, position ved bordet, signaler der kan afslører modstanderne, psykologi, bluffs og meget mere, i takt med at den studerende advancerer gennem gule, orange, brune og flere forskellige farver af bælter.

Til spørgsmålet om hvorfor spillere gerne vil have poker instruktioner på deres iPod, svarer Phil Hellmut: "Du kan blive bedre til at spille poker i toget, i flyveren på vej til Vegas, eller på vej til arbejde. Det er helt ny Phil Hellmuth strategi, specielt i den sorte bælte del af kurset, og det er dets cybervægt værd i guld!"

Hele Phil's kursus koster $150. For de penge får du omkring 4 en halv times downloads, hvilket er fordelt på 48 filer, der er instruktioner krydret med små sjove personlige historier fra Helmuth's turneringsliv. Betaler du det fulde beløb får du også muligheden for at deltage i en live tele-konference med Phil Helmuth. Det er også muligt at downloade instruktioner til de enkelte bælter, for en pris mellem $10 og $80, afhængigt af dybden og længden af det enkelte bælte.

Helllmuth's kurser er ikke de eneste ting iAmplify tilbyder. Pokerspillere har givet gode anmeldelser af Joe Navarro's kursus, der også kan downloades. Joe er en pensioneret FBI-agent, og arbejdede med antiterrorisme, og han er bogstaveligt talt uddannet i at læse folk. Han har brugt sine evner til at fange spioner og kriminelle gennem sin karriere, og har overført disse teknikker til brug ved pokerbordet. Joe forklarer: "Jeg vil have at folk skal se verden, som en trænet professionel ser den. Ved at forstå hvordan hjernen fungerer, vil den studerende blive bedre til at decifrere nonverbal opførsel, hvadenten det er ved et pokerbord, eller det er foran computeren. Al nonverbal opførsel er styret af hjernen. Når man ved dette, vil man opnå større forståelse for, hvorfor vi bider i vores læber, lader en hånd glide gennem håret, tygger på fingre, drejer hovedet, gnider vores hænder, folder vores fingre osv. Både ved et forhandlingsbord, og ved et pokerbord, kan dette være ganske vigtigt at observere, så man får en fornemmelse for, hvad der sker i modpartens hjerne." De der køber Joe Navarro's kursus vil også blive bedre til at afkode verden omkring dem, og forstå andres opførsel i en kontekst. Det er ikke godt nok bare at kigge isoleret på en handling, man skal også kunne vide hvad den handling betyder i den pågældende kontekst. Ville du elske at kunne vide om nogen sidder med en svag hånd i poker, blot på baggrund af placeringen af hans tommelfingre? Det er lige præcis hvad disse videoer kan hjælpe dig med. De fortæller dig hvad du skal kigge efter, hvor du skal kigge, og giver dig en kendskab til hvordan hjernen supplerer din selvtillid, når du formår at afkode dine modstanderes tegn."

Han kalder sit kursus for "Read 'Em and Reap: A Spy Catcher's Video Guide to Reading Tells." Det koster cirka $130 for halvanden times instruktioner. Navarro kommer med megen nytænkning i denne video, når han tager noget af videnskaben fra psykologien, og fører den over på pokerspillet. Det er ret klart at avancerede pokerspillere vil være interesserede I denne video. IAmplifys direktør, Murray Hidary, er ret begejstret for dette kursus "Joe Navarro's Read 'Em and Reap Video kursus er banebrydende på mange niveauer. Joe Navarro har arbejdet for FBI i 26 år, og han tager dig med ind i hovedet og kroppen på dine modstandere, og i hver eneste download forklarer han om forskellene mellem at vinde en stor pot, eller at tabe det hele. Det er meget kraftfuldt."

Så poker er i dine aviser, i dit fjernsyn, overalt på internettet, og nu kan du altså også få poker på din iPod. Informationer om Hellmuth's White to Black Belt Course er tilgængelige på blackbeltphil.com. Joe Navarro's spy catcher download er i gaming sektionen på iAmplify.com.

Dagens tip: Få andre gode tips fra professionelle spillere på Full Tilt Poker…

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories