Kvalificer dig til WSOP med Team PokerNews

Kvalificer dig til WSOP med Team PokerNews 0001

World Series of Poker festivalen i Las Vegas dominerer igen pokerspillet over hele verden her i sommer, og vores læsere på PokerNews har stadig hele 20 muligheder for at lande en Team PokerNews–pakke til hovedturneringen i de næste fire måneder.

Det er fantastisk at komme med på Team PokerNews. Det ledes af den altid entusiastiske Tony G, med dygtig støtte fra den hollandske professionelle pokerspiller, Noah Boeken. Team merchandise og sociale sammenkomster følger helt naturligt med den økonomiske pakke på en buy-in på $10.000 buy-in og $2.000 til at dække rejse og ophold.

Hvordan du kommer med? Jo, det er nemt nok. Spil de eksklusive Team PokerNews $12.000-freerolls i vores deltagende pokerrum. Hvis du har en konto på Party Poker, der er registreret via DK PokerNews eller vores søsterwebsites, eller du endnu ikke har registreret dig på Party Poker, kan du deltage efter at have opfyldt de grundlæggende krav, dette pokerrum stiller.

Kan du ikke kvalificere dig via Party? Så bare tag det helt roligt. Full Tilt Poker har linet masser af Team PokerNews-freerolls op. Den næste finder sted den 25. marts. Meld dig til den med det samme!

Eller hvad med Titan Poker? Endnu en WSOP-freeroll i marts er tilgængelig på dette førende pokerrum. Titan smider desuden $50 i kontanter nemt og gratis ind på din konto som en gave, hvis du indsætter samme beløb på en ny konto.

Alle disse muligheder og mange flere er dine helt til juni. Kig på vores turneringsoversigt og planlæg din pokerkalender nu!

WSOP 2007 bliver en endnu større oplevelse på PokerNews-siderne, og vinderne af Team PokerNews freerolls finder ud af hvorfor!

Held og lykke med din deltagelse i disse freerolls!

[I]Dagens tips: Snup dine gratis $50 i kontanter og spil med i to af Team PokerNews $12.000 freerolls, når du klikker på download Titan Poker lige her på PokerNews. [/B]

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories