To point, to $12.000 Team PokerNews freerolls på CD Poker

To point, to $12.000 Team PokerNews freerolls på CD Poker 0001

Kunne du tænke dig at komme med Team PokerNews til dette års WSOP Main Event? CD Poker og PokerNews giver dig to muligheder for at komme til WSOP – grats!!

World Series of Poker er verdens største og ældste pokerturnering, og bliver afholdt i Las Vegas til juli. Vinderen af CD Pokers 12.000 dollars WSOP Freeroll vil modtage en forrygende pakke, der inkluderer deltagelse i World Series of Poker 10.000 dollars No Limit Holdem Championship, og yderligere 2.000 dollars i kontanter, til at bruge på indkvartering og lommepenge

Lørdag den 28. april klokken 14.00 spilles den første af to CD Poker 12.000 dollars Team PokerNews Freerolls. For at deltage i denne eksklusive Team PokerNews Freeroll er det eneste du skal gøre at downloade CD Pokers software gennem vores specielle link, og oprette en ny konto. Når du først er registreret, overfør lidt penge til kontoen og tjen et enkelt CD Poker point, som er buy-in til denne freeroll. Så simpelt er det.

Hvis du allerede er registreret hos CD Poker gennem PokerNews, så frygt ikke, for du kan deltage i denne eksklusive freeroll, simpelthen ved at tjene et enkelt CD Poker point, og brug det til buyin. Sørg for at have overholdt kravene inden den 28. april, så du kan deltage i denne freeroll.

Hvis det ikke er nok, har vi endnu en 12.000 dollars Team PokerNews WSOP Freeroll hos CD Poker, lørdag den 2. juni klokken 14.00. Kravene er de samme som i den første freeroll, bortset fra at nye spillere skal overholde alle krav (registrer dig hos CD Poker gennem PokerNews og tjen et point) inden den 28. maj.

Du kan tjene op til 8 CD Poker point per hånd i små spil, eller 20 CD Poker Point for hver dollar du betaler i entry til en turnering, så at kvalificere sig til disse freerolls er ganske nemt.

For mere informationer om dette og andre eksklusive Team PokerNews Freeroll begivenheder, så tjek vores Freeroll side ud regelmæssigt, for at se hvordan du gratis kan komme til WSOP.

Dagens tip: Få en god start på din konto hos CD Poker, ved at benytte at de nu giver op til 150% i bonus på de første 500 dollars hos CD Poker.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories