888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Everest Poker danner pokerteam

Everest Poker danner pokerteam 0001

Everest Poker har meddelt, at de har dannet deres første professionelle pokerteam. Equipo Everest vil deltage i turneringer over hele Europa. Holdet består af fire professionelle pokerspillere, og skal repræsentere Spanien i nationale og internationale turneringer.

Equipo Everest, som for nylig har spillet sammen første gang i det spanske pokermesterskab i Spanien består af: Francisco "Pakito" Lopez, Guillermo "DJ Guil" Gonzalez, Santiago "TheCatalan" Torres, og Maria "May!" Maceiras. De fire spillere er veletablerede professionelle pokerspillere i Spanien.

Fremtidige turneringer i Everest Pokers teamkalender omfatter World Heads-Up Poker Championships i Barcelona og andre europæiske pokerturneringer.

Rocío Castillo, marketingchef hos Everest Poker i Spanien siger: "Hovedformålet med at danne et team var at eksponere en gruppe, der bedst repræsenterer Everest Pokers filosofi, og som viser det billede af os i internationale pokerturneringer".

Everest Poker har udviklet et spritnyt website for Equipo Everest. Equipoeverest.com giver læserne mulighed for at følge teamets fremskridt. Teamet vil også oprette personlige blogs, og vise en del live dækning af de turneringer, som Equipo Everest spiller med i.

Everest Poker-spillere kan spille mod medlemmerne af Equipo Everest i en række nye turneringer i pokerrummet online. Spillerne kan gå i krig med de fire mandag, onsdag og torsdag kl. 9.00 på Everest Poker

Dagens tips: Kvalificér dig til WSOP main event på Everest Poker, vi giver dig en ekstra bonus på $50 oveni dit indskud, hvis du tilmelder dig via DK PokerNews

Hvad mener du?