888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Eksklusive freerolls på PokerNews

Eksklusive freerolls på PokerNews 0001

Een af PokerNews målsætninger er at give vores læsere de bedste muligheder i pokerrummene på nettet. De eksklusive freerolls på vores site giver læserne mulighed for at score kassen.

I denne måned har vi forhandlet nogle fantastiske muligheder med online-pokerrum hjem for at give vores læsere de mest fantastiske muligheder i online-freerolls. Det bedste ved disse freerolls er, at de kun er for spillere, der tilmelder sig disse pokerrum via PokerNews. Det betyder, at man kan vinde kæmpestore summer, på grund af det (ofte) lave deltagerantal..

Hvis der f.eks. er en freeroll på $12.000 (som freeroll'en på CD Poker 28. april) og kun 100 spillere tilmelder sig, er værdien hele $120 USD. Du får ikke kun indskudsbonusser, som repræsenterer en værdi i sig selv, du får disse EKSKLUSIVE freerolls oveni hatten. Indskudsbonussen på CD Poker er hele 150%, op til $500.

Vi anbefaler varmt, at du kvalificerer dig til WSOP med de mange andre muligheder for at spille med i de eksklusive Team PokerNews $12.000-freerolls. Hvis du har en konto på Party Poker, der er registreret via DK PokerNews eller vores søsterwebsites, eller du endnu ikke har registreret dig på Party Poker, kan du deltage, når du har opfyldt de grundlæggende krav, dette pokerrum stiller.

Kan du ikke kvalificere dig via Party? Så fortvivl ikke. Full Tilt Poker har linet masser af Team PokerNews-freerolls op. Gå ind og se dig om og meld dig til med det samme!

Der er utallige Eksklusive freerolls i resten af april og månederne frem – mange af dem med $12K pakker til WSOP. Det giver læser af PokerNews.dk mulighed for at spille med i WSOP via supersatellit-turneringer med lavt deltagerantal. Præmierne er fantastiske, se bare her:

28. april - 12k WSOP freeroll på CD poker
6. maj - 12k WSOP freeroll på Full Tilt Poker
12. maj - 12k WSOP freeroll på Party Poker
23. maj - 12k WSOP freeroll på Full Tilt Poker
2. juni - 12k WSOP freeroll på CD poker
3. juni - 12k WSOP freeroll på Full Tilt Poker
3. juni - 12k WSOP freeroll på Gnuf Poker
9. juni - 12k WSOP freeroll på 888 Poker
16. juni - 12k WSOP freeroll på Party Poker
17. juni - 12k WSOP freeroll på Full Tilt Poker

Det betyder, at vi forærer 10 gratis pakker til WSOP væk! Pakkerne inkluderer en plads i WSOP Main Event og $2,000 til dækning af rejseomkostninger og logi.

Værdien er enorm. Hvorfor købe sig ind i satellitter på andre sites, når du kan vide en gratis plads hos Team Poker News. Ofte har disse felter kun 50 deltagere. Derfor er det den nemmeste måde at kvalificere dig på til WSOP. Kom i gang nu og spil sammen med Team Poker News.

Alle disse muligheder og mange flere er dine helt frem til juni. Kig på vores turneringsoversigt og planlæg din pokerkalender nu!

Held og lykke med din deltagelse i disse freerolls!

Hvad mener du?