Ladbrokes sender studerende på cruise

Ladbrokes sender studerende på cruise 0001

Man kan nemt foranlediges til at tro at man var født i det forkerte årti! I dag har universitetsstuderende muligheder for at spille poker helt legitimt. Og for at gøre det endnu vildere, så tilbyder Ladbrokes Poker nu en Amsterdamcruise, kun for studerende.

Jeres skribent har nået en alder der gør at tiden som studerende ligger mange år tilbage. I min tid var bridge det eneste kortspil der blev spillet. Attituden omkring bridgespillet var snobbet og arrogant, og dermed uinteressant for overtegnede. Det første kriterie ved et kortspil må være fornøjelsen. Med poker skulle snobberiet gerne være udryddet, men lidt arrogance gør nu ikke noget!

I England har studerende i dag specielle universitetsturneringer, og ligeosm herhjemme har de online poker. Ligesom bankerne har online poker firmaer et godt øje til de studerende. Så det interessante er at finde ud af hvad de studerende kigger efter, de har jo mange muligheder.

Et sted som de studerende garanteret finder attraktivt er Ladbrokes Poker, der i maj 2007 påbegynder en serie turneringer, der målrettet henvender sig til studerende fra hele verden. Disse turneringer inkluderer muligheden for at komme ombord på et cruise til Amsterdam eller St. Malo, kun for studerende! Hvem vil være kaptajn på det skib?

Men før man skal more sig på vandet, er der mange andre attraktive muligheder for de studerende, og nogle forrygende præmier på højkant:

1.000 dollars Student Freeroll

Søndag den 6. maj klokken 21.15 er der en gratis onlineturnering, hvor Ladbrokes Poker putter 1.000 dollars i præmiepuljen. Oveni dette, vil der også være fem billetter til studentercruisen på højkant. Alt du som studerende skal gøre, er at åbne din Ladbrokes Poker konto, og registrer dig med de oplysninger det kræves for at sikre at du er studerende. Du behøver ikke indsætte penge. Så snart du er blevet godkendt, har du også adgang til Student Poker Leauge 2007!

Student Poker League 2007

Fra den syvende til den trettende maj, klokken 21.15 hver aften, kan studerende være med i en eksklusiv række af 1 dollars freezeouts, hvor der er tilføjet 500 dollars fra Ladbrokes. Og det er hver aften de tilføjer 500 dollars! Udover de nærmest gratis penge der tilbydes, vil du også hver aften få point afhængigt af din slutplacering. Disse point tæller med i kampen om at komme med til det såkaldte Student Poker League 2007 League Table. Der er store præmier på højkant, og de kan vindes af en enkeltperson, eller af et helt universitet.

Se f.eks. her:

- 4.000 dollars tilføejet til Student Poker Leauge præmiepuljer.

- 15 billetter til studentercruise.

- Pladser ved professionelle turneringer, op til 50 spillere.

- En professionel pokerspiller der kommer hjem til dig og giver tips, gode råd og spiller nogle hænder.

- En billet til Ladbrokes Caribbbean Poker Cruise ugentlige finale, hvor en ud af ti spillere vil vinde en Caribbean Poker Cruise pakke til en værdi af 5.500 dollars!

Studentercruise

Studentercruiset er til oktober, med muligheder for at sejle fra Newcastle til Amsterdam, eller fra Portsmouth til St. Malo. Der er plads til 1.600 studerende på et partyskib der sejler i 24 timer, og er spækket med underholdning der er tilpasset studerende! Billetterne kan enten købes direkte, eller vindes via Ladbrokes Poker.

Underholdningen ombord vil bestå af:

- Top DJ's fra den engelske scene, og livebands

- Den bedste elektroniske, funky house, og hitlistemusik

- Tre temadiskoteker på hvert skib

- Steder til chillout med gode drinkstilbud

- Stand-up

- Speed Dating

- Ladbrokes Poker Lounges

- Blackjack og roulette

- The Student Cruise Mixologists

- Specielle tilbud fra dine favoritmærker

- Masser af shoppingmuligheder ombord

- The Student Cruise filmhold, der tilbyder berømmelse og mulighed for at være med på en DVD

- Biografer, arkader og meget mere

Alle kabiner vil have lækre faciliteter, så du bor lækkert på rejsen.

Og ja, det er sandt, den slags havde man ikke i min tid

Dagens tip: Tøv ikke hvis du er studerende! Skynd dig ind på Ladbrokes Poker og få god underholdning

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories