Mansion Poker giver $5 millioner til spillerne

Mansion Poker giver $5 millioner til spillerne 0001

MANSION Pokers konkurrenter må ærge sig når de læser dette! MANSION har nu besluttet sig for at give penge væk i millionklassen! Og det er os, de gennemsnitlige pokerspillere, der får glæde af det.

MANSION Poker har etableret en kæmpeturnering, der skal spilles dagligt og vil være med 100.000 dollars i præmiepenge. Og ja, du læste rigtigt, det er hver dag! Buy-in bliver på 100 dollars, men der vil også være satelliter dagligt, som gør at spillere kan kvalificere sig for 10 dollars (i satelliter med re-buys), og for 20 dollars (i freezeout-satelliter).

For at MANSION Poker skal gå i nul på denne daglige turnering, kræver det at der er 1.000 spillere, der tilmelder sig dagligt. Men virkeligheden er en anden, turneringen bliver sjældent spillet af så mange. Normalt er der mellem 500-600 spillere. Så tænk lidt over følgende; dine 100 dollars får et kæmpeboost alene ved at der ikke deltager de 1.000 spillere. I gennemsnit betaler spillerne 53.000 dollars, og topspillerne får altså en del af de 100.000 dollars.

Hvilken gave! Der er allerede hundredevis af spillere der har udnyttet de favorable forhold som MANSION Poker tilbyder.

For at citere de officielle tal, så har MANSION siden d. 3. januar udbetalt 5.206.470 dollars for at dække "hullet" mellem det spillerne har lagt i buy-ins, og det beløb som MANSION har garanteret. Og der er ingen tegn på at det stopper foreløbigt.

Uanset hvor i verden du befinder dig, er der en turnering der kan passes ind efter den tidszone du befinder dig i. På tirsdage, torsdage lørdage og søndage starter turneringen klokken 22.00 dansk tid. De tre andre ugedage starter den klokken 13.00, for at give spillere i fjernøsten en fair chance.

Hvis du virkelig vil presse penge ud af MANSION, skal du nok vælge at deltage i turneringerne der starter klokken 13.00, da det traditionelt er de turneringer der har færrest deltagere.

En 43-årig russisk online pokerspiller, med aliaset "Evgene", behøver man ikke belære! Han har nu vundet førstepræmien på 24.000 dollars ved tre lejligheder, indenfor de sidste tre måneder. Og han har alt i alt vundet over 90.000 dollars i den periode. Cirka halvdelen af dette beløb er i princippet en gave fra MANSION Poker.

Dagens tip: Følg "Evgene" til de nemme penge hos MANSION Poker. Download Mansion Poker i dag.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories