888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Party Poker garanterer 5 millioner dollars

Party Poker garanterer 5 millioner dollars 0001

PartyPoker er i sandhed igang med et comeback. Firmaets aktier stiger, og pokersitet garanterer flere og flere pengepræmier. Med 5 millioner dollars i garanterede præmiepenge hver måned, er der virkeligt gang i den på PartyPoker.

5 millioner ville klæde de fleste tegnebøger. Og det er altså hvad PartyPoker garanterer til turneringsspillere hver måned. Og de 5 millioner er ikke bare fordelt på een stor turnering - de er delt ud på en række forskellige turneringer.

Hver søndag spilles der er en stor turnering på PartyPoker, der lokker tusindvis af spillere til hver uge. Man kan kvalificere sig for kun 3 dollars. Denne turnerings popularitet vokser støt, og der er derfor blevet tilføjet fire nye kvalifikationsturneringer, der spilles i løbet af lørdag og søndag.

Lørdagens 40.000 dollars garanterede er også blevet voldsomt populære, og PartyPoker har nu smidt 10.000 dollars mere i præmiepuljen. De daglige 18.000 og 10.000 dollars-turneringer har også fået vokseværk, nu er der henholdsvis 20.000 og 13.000 dollars på spil i disse turneringer.

En talsmand fra PartyPoker.com siger: "Det er gode nyheder for alle, at der nu er over 5 millioner dollars på spil for vores tusindvis af kunder hver måned. Udover de mange turneringer med garanterede præmiepenge, har vi kvalifikationsturneringer til WSOP, og over 50.000 dollars i free-rolls hver måned. Den berømte PartyPoker.com Bad Beat Jackpot fortsætter også med at blive forøget med over 1.000 dollars hver time, og er for kort tid siden blevet udbetalt på et beløb af 145.000 dollars"

[I]Dagens tip: Du kan få en 20% bonus op til $100 på PartyPoker når du åbner en konto via DK PokerNews.[/I]

Hvad mener du?