Pokernews åbner tjekkisk side

Pokernews åbner tjekkisk side 0001

PokerNews fortsætter med at ekspandere på globalt plan, nu åbnes der en tjekkisk-sproget site. Den tjekkiske PokerNews giver tjekkerne opdaterede pokernyheder og informationer på deres modersmål.

Folk der jævnligt kigger ind på PokerNews har måske lagt mærke til at vores internationale menu er vokset i de sidste måneder. Tilføjelsen af det tjekkiske site gør at PokerNews nu findes på 23 forskellige sprog, og der er flere undervejs. Vi mener at poker kan nydes alle steder i verden, og at der burde findes pokersites på alle sprog. Derfor er vi glade for at kunne byde velkommen til den tjekkiske PokerNews i vores netværk.

"Med lancheringen af vores tjekkisk-sprogede site, og den snarlige offentliggørelse af et nyt site for Fillipinerne, er vi igang med at udvide vores globale horisont, et sprog ad gangen" noterede PokerNews Limiteds bestyrelsesformand Damon Rasheed "Poker udvides med hastige skridt, og vi er utroligt stolte af at være førehund i mange forskellige lande og sprog."

Den tjekkiske PokerNews manager var naturligt også begejstret "Den bedste nyhedskilde er nu tilgængelig for tjekkiske spillere. Det er store nyheder for alle pokerfans her i landet. Poker, og specielt Hold'em, spreder sig over hele Tjekkiet. De fleste af de spillere, der har prøvet spillet live, er allerede begyndt at prøve sig selv af på Internettet."

"Jeg er sikker på at PokerNews vil hjælpe alle spillere til at hæve deres niveau og kendskab til spillet."

Men vi stopper ikke her. PokerNews fortsætter med at komme med nye lands- og sprogbestemte sites i den kommende tid. Klik ind på denne side, for at få mere at vide om den Fillipinske side, der snart bliver lanceret.

[I]Dagens tip: På tværs af alle landegrænser er vi på Pokernews enige om at anbefale at prøve vores $50+$25 bonus på Party Poker…[/I]

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories