Svenske modeller og en tur til Macau

Svenske modeller og en tur til Macau 0001

Har du nogensinde drømt om at spille poker omgivet af nogle af verdens smukkeste modeller? Nu kan din drømme blive til virkelighed...du kan nemlig vinde en plads i Sverige i Purple Lounge Swedish Poker Tour, hvor disse modeller fungerer som dealere.

Purple Lounge gentager succesen fra Norwegian Poker Tour sidste sommer, men denne gang i vores broderland Sverige. Det var hylende morsomt sidste år, hvor spillerne besøgte små natklubber i pudsige byer i Norge. Det er en fed måde at møde de lokale på og se et smukt land. Det samme bliver tilfældet i Sverige i år.

Swedish Poker Tour afvikles i samarbejde med det førende, skandinaviske glamour-magasin "Moore". Turneringen starter i juni og slutter i august, og vi skal besøge sjove steder i Stockholm, Gøteborg, Malmø, Visby, Halmstad og Norrköping.

Purple Lounge Poker har hyret en række fantastisk smukke piger, bl.a. Aylar – som er en stor stjerne i Skandinavien – som alle har fået undervisning i at være dealere. Desuden sørger Moore Magazine og Purple Lounge for masser af underholdning.

For at vinde en plads i Swedish Tour skal du blot spille nogle freerolls på Purple Lounge Poker! Korrekt, ingen buy-in omkostninger! Du får datoerne nedenfor. Navnet på den by du skal besøge, hvis du kvalificerer dig, vises ved siden af hver freeroll. Der er masser af pladser at vinde i hver turnering. Den norske turnering var den rene barnemad at komme med i, og det samme vil nok også gælde for den svenske. Svenskerne vil nemlig gerne udfordres af dig! Freerolls for Umeå, Sundsvall, Gävle og Stockholm har allerede fundet sted, men du kan stadig vinde til så mange af disse, som du har lyst til:

Søndag 29. april (Göteborg)

Onsdag 2. maj (Båstad)

Søndag 6. maj (Halmstad)

Onsdag 9. maj (Helsingborg)

Søndag 13. maj (Øland / Kalmar)

Onsdag 16. maj (Malmø)

Søndag 20. maj (Strømstad)

Alle, der kvalificerer sig, spiller i den tilsvarende live-turnering i den by, der vises ved siden af datoen. De tre bedste i denne turnering spiller med i en store live-turnering. Hver af disse spillere vinder en af disse præmier i turneringen i deres by:

1. præmie: Purple Lounge pokerbord, iPod 30 Gb, Pokerchip-sæt og medlemskab til Quintessentially

2. præmie: Pokerchip-sæt og Quintessentially medlemskab

3. præmie: Pokerchip-sæt

I den store finale, der afholdes i august, modtager vinderen en fantastisk uge i Macau – som er spillestedet over alle spillesteder i Fjernøsten. Præmien inkluderer rejse og ophold samt $1.000 i lommepenge. Ikke dårligt med nul kroner i adgangsgebyr!

Hvad venter du på? Disse turneringer er for alle, der spiller online-poker. Det koster ikke noget at kvalificere sig, men hvis du vinder, skal du selv stå for rejse, ophold og andre arrangementer. Men da flybilletterne til Sverige er meget billige får du en god undskyldning for nogle løsslupne dage. Der er masser af unge fyre, der spiller poker derude, så vis lige, hvad I duer til!

Dagens tip: Disse Swedish Tour freerolls på Purple Lounge Poker er nemt bytte! Kvalificer dig, og så kan du være på vej til Macau. Det er sjovt bare at prøve!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories