UltimateBet fortsætter Aruba Classic aftale

UltimateBet fortsætter Aruba Classic aftale 0001

Ultimate Bet Aruba Classic bliver også til noget i 2007, endnu engang leverer den ugelang poker og solskin for spillere og fans.

Dette års populære Aruba Classic er den sjette i rækken, og finder sted fra d. 23.-30. september. Denne otte-dags begivenhed indeholder satellitturneringer og indledende begivenheder, og endnu engang er der så mange penge på spil at disse begivenheder er mere end bare et afbræk fra at ligge på stranden. "Vi er begejstrede for at kunne bekendtgøre at vi bringer UltimateBet Aruba Poker Classic tlbage til Aruba til september", udtaler UltimateBets talsmand George MacLean, og fortsætter "Med estimerede 2,5 millioner i pengepræmie ser det ud til at dette års turnering bliver større, bedre og varmere end nogensinde." Arrangørerne regner med at der kommer 750 spillere til hovedbegivenheden.

Der er lavet specielle præmier til dem, der kvalificerer sig online, hvor man vinder 8.500 dollars, hvoraf de 5.000 + 500 dollars går til entry fee til Aruba Classic's championship, mens de sidste 3.000 dollars bruges til rejsen og indkvartering. Disse kvalifikationsturneringer vil kunne spilles både på UltimateBet og Absolute Poker, hvilket også er med til at forstærke forholdet mellem disse to sites. Den 5. april begyndte UltimateBet en række daglige kvalifikationsturneringer, blandt andet freerolls, der skal være med til at få en håndfuld pokerdrømme til at gå i opfyldelse.

Dette mesterskab tiltrækker altid en række kendte navne, som f.eks. UltimateBets egen Phil Hellmuth, Annie Duke og Antonio Esfandiari. Og man regner også med deltagelse fra andre store navne, som Phil Laak og Jennifer Tilly. Guitaristen fra Anthrax, Scott "Not" Ian, er også sikker deltager, efter at han vandt VH1's "Rock Stars og Poker"

I 2006 vandt Devon Miller førstepladsen og dermed 774.960 dollars, dengang turneringen hed Ultimate Poker Classic. I 2005 vandt Freddie Deeb den million dollars der var til førstepladsen

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories