To nye $12.000 Team PokerNews WSOP-freerolls på Bodog Poker

To nye $12.000 Team PokerNews WSOP-freerolls på Bodog Poker 0001

Vores Team PokerNews WSOP–kampagne bliver større og bedre med to nye $12.000 WSOP 2007-freerolls på Bodog Poker. Læs videre og find ud af, hvordan du kan komme gratis med i dette års World Series of Poker!

Team PokerNews har lige lanceret to nye WSOP-freerolls på Bodog Poker. Alle heldige freeroll-vindere får en Team PokerNews WSOP-pakke, der lyder på $12.000, der inkluderer en $10.000 entry til WSOP No-Limit Hold'em hovedturneringen samt $2.000 i kontanter til rejse og ophold. Bodog Poker smider også ekstra penge ind til spillerne, med $55 som turneringsbonus for 2.-7. pladsen og $22 som turneringsbonus for 8. – 12. pladsen.

Disse to freerolls finder sted mandag den 30. april og tirsdag den 29. maj, kl. 21:05 EDT. Hvis du vil være med, skal du blot downloade Bodog Poker via vores PokerNews-links og åbne en ny konto. Når du har gjort det, skal du optjene 300 Bodog Poker-point mellem 1. april og 25. april, hvis du vil spille i freeroll'en mandag den 30. april. Du skal optjene yderligere 300 Bodog Poker-point mellem 1. maj og 23. maj, hvis du vil spille i freeroll'en tirsdag den 29. maj.

Hvis du har tilmeldt dig på Bodog Poker via PokerNews tidligere, skal du ikke få i panik. Du kan stadig spille med i disse fabelagtige freerolls, så længe du opfylder ovennævnte pointkrav. Husk, at alle vores $12,000 Team PokerNews-freerolls kun er for spillere, der har tilmeldt sig via PokerNews, så felterne er små og tilbyder fantastiske præmier.

Med disse to ekstra freerolls på vores plan, forærer Team PokerNews nu for over $300.000 gratis WSOP-pakker væk. Der kommer løbende flere nye WSOP-freerolls, så sæt bogmærket i vores særlige PokerNews Freerolls-side, og find ud af hvordan du kan komme med i Team PokerNews i Las Vegas!

Dagens tip: Vil du gerne vinde $1 mio. kontakt og et sponsorat til en værdi af $1 mio.? Find ud af, hvordan du tilmelder dig til Calvin Ayre Wildcard Poker II på Bodog Poker i dag

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories