888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Yahoo! lancerer pokerrum

Yahoo! lancerer pokerrum 0001

Online pokerverdenen er domineret af selvstændige pokersites, der på ingen måde har adgang til så store mængder mennesker som de såkaldte Internet Service Providers (ISP). Spørgsmålet har længe været hvilken effekt det ville have, hvis en af disse ISPer gjorde tiltag på pokermarkedet. På det europæiske marked vil vi meget snart finde ud af dette.

Torsdag blev det annonceret at Yahoo!, der er en såkaldt ISP, nu vil lanchere deres eget online poker room. Det er den britiske afdeling, der først er kommet med tiltaget, yahoo.co.uk, og det er skabt på baggrund af et samarbejde mellem dem og St. Minver Ltd., en spillekoncern der har base på Gibraltar. Selve pokersitet vil være en del af International Poker Network, der ejes og bestyres af det svenske Boss Media AB.

Udviklingen har potentiale til at gøre en kæmpeforskel på online pokerverdenen. Med de muligheder Yahoo! har som ISP, kan de lynhurtigt etablere sig som en af de store på pokerhimlen. Som flere online spilleselskaber har udtrykt det, var det blot et spørgsmål om tid før en ISP meldte sig ind i pokerkampen.

AOL har forsøgt at gøre det samme, men det er en amerikansk side, og de kan kun tilbyde spil med "fantasipenge", og det har naturligvis en begrænsende effekt på deres muligheder. Det der bliver spændende at se, er om andre store selskaber, som Google og Microsoft (der i deres nye styresystem, Windows Vista, allerede har indbygget en mulighed hvor brugeren kan spille for "fantasipenge"), nu har tænkt sig at følge Yahoo! og forsøge at gøre sig gældende på det rigtige pokermarked. Og hvilken effekt vil det have på pokerscenen, hvis disse kæmpestore virksomheder bliver en del af pokerverdenen?

Disse spørgsmål er blot toppen af isbjerget, men med Yahoo! på vej ind på markedet, kan vi potentielt være på vej til endnu engang at blive ramt af en massiv bølge af nye spillere ved bordene…

Dagens tip: Spil poker i dag på Party Poker og kvalificer dig til WSOP i vores eksklusive freerolls

Hvad mener du?