Everest Pokers European Cup er tilbage

Everest Pokers European Cup er tilbage 0001

Den enormt succesfulde Everest Poker European Cup vender tilbage igen i år. I 2006 sendte Everest Poker 100 amatørspillere til Barcelona for at kæmpe om en præmiepulje på over 50.000 euro. I år er det blevet endnu større!

På grund af den store success for den første årlige Everest Poker European Cup, har organisatorerne valgt at gøre det endnu mere attraktivt ved at fordoble præmiepuljen. Det betyder at der nu spilles om 100.000 euro. Du vil naturligvis gerne være en del af denne begivenhed. Her er en beskrivelse af hvordan du vinder et sæde:

Download Everest Poker og registrer dig som bruger.

Log-in på din konto, og klik på Multi-table Torunaments.

Vælg den del der hedder EPEC.

Vælg den turnering, hvor du ønsker at spille

Alle berettigede spillere må tjene minimu 10 Everest Poker Summit Points, da dette er entry-fee til kvalifikationsdelen.

Kvalifikationen finder sted løbende, og hver uge spilles der om mange pladser til den månedlige og afgørende kvalifikationsturnering. Via denne månedlige satellitturnering uddeles der en billet til hovedbegivenheden.

Everest Poker European Cup er en begivenhed der strækker sig over to dage. Turneringen er en freeroll med en præmiepulje på 100.000 euro - 200 spillere fra hele Europa vil dyste i dette års begivenhed. Kvalificerende satellitter er tilgængelige både online og live. Disse finder sted mellem maj og august. For flere informationer om hvordan du kvalificerer dig, så klik ind på Everest Pokers hjemmeside.

Selvom der nok ikke bliver mulighed for at kvalificere sig via live-turneringer i Danmark, så er der stor værdi i at kvalificere sig via satellitturneringerne for kun 10 summit points. Everest Poker er stadig ret ny på det danske marked, så derfor kan man nok forvente nogle kvalifikationsturneringer uden for mange deltagere. Det betyder at danske spillere har en glimrende mulighed for at nå hele vejen til finalen, hvor de har muligheden for at få del i den 100.000 euro store præmiepulje.

Dagens tip: Forsøg dig allerede at kvalificer dig til Everest Poker European Cup i denne weekend, via Everest Poker.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories