WSOP 2018

Vind et plasma-tv i vores skandinaviske Everest Poker Freeroll!

Vind et plasma-tv i vores skandinaviske Everest Poker Freeroll! 0001

Torsdag den 3. juni kl. 19.00 afholder Everest Poker en eksklusiv freeroll på Everest Poker, der kun er åben for spillere fra Sverige, Danmark, Finland og Norge. Vinderen løber af med et plasma-tv til en værdi af $2.500. Der er også nogle seje trøstepræmier: En 80GB iPod til den bedst placerede spiller fra hvert land (vinderen af plasmafjernsynet undtaget).

Andenpladsen udløser 2 Gold Tokens, tredjepladen 1 Gold Token, fjerdepladsen 3 Bronze Tokens, femtepladsen 2 Bronze Tokens, og sjettepladsen 1 Bronze Token. For at være med skal spillerne have indsat penge og have 10 Summit Points stående på deres konto. Nye spillere, der registrer sig gennem PokerNews, kan bruge bonuskoden SP10NEWS for automatisk at få 10 Summit Points, når de sætter penge ind for første gang.

Spillere skal derefter bruge passwordet "pkrnews" for at registrere sig til turneringen. Turneringen åbner for registrering 24 timer før start.

Nye spillere, der registrerer sig på Everest Poker via PokerNews, er også berettiget til en bonus på $150, når der indsættes et beløb første gang på $10 eller derover (brug bonuskoden PNEWS2), så er du med i en eksklusiv $1.000 freeroll.

Husk, at denne freeroll kun er for PokerNews-medlemmer, så skynd dig at blive registreret på Everest Poker i dag!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories