Neteller udsender nyt betalingskort

Neteller udsender nyt betalingskort 0001

For nyligt kom der en pressemeddelelse fra Neteller, der beskrev hvordan Netellers kunder i Europa og Asien nu får mulighed for at få et nyt betalingskort. Det nye kort erstatter det gamle, og har lavere omkostninger forbundet med transaktionerne. Udsendelsen af det nye kort ventes at starte i slutningen af måneden og Netellerkunder opfordres til at gå ind på deres konto og opdatere deres kontaktoplysninger, for at sikre at kortet kommer frem til den rette.

En af de største fordele ved det nye kort, er at det ikke længere vil være bundet op på canadisk valuta. Førhen har udenlandske kunder skullet betale et vekselgebyr for transaktioner lavet i deres hjemlands valuta. Det nye kort kan håndtere mange forskellige valutaer, og vil blive bundet til kundens e-wallet konto, hvilket sparer kunden for vekselgebyrerne.

Netellers nye kort kommer fordi selskabet rendte ind i problemer med deres nuværende kort, der forbindes til Cirrus/Maestro netværket, deres tidligere kort leverandør kunne ikke længere understøtte disse netværk, og derfor heller ikke Neteller kortet.

"Muligheden for at vores kunder kan få adgang til, og benytte sig af deres e-wallet, er utroligt vigtigt for dem og os." siger Ron Martin, NETELLERS præsident og bestyrelsesformand. "Vores virksomhed ekspanderer i Europa og Asien, og vi er sikre på at dette nye kort vil åbne nye forretningsmuligheder for os."

Medlemmer med penge på deres nuværende kort per 3. maj 2007, skulle allerede have modtaget pengene tilbage på deres e-wallet kontoer. Omfanget af hvor mange hæveautomater mm. der accepterer det nye kort er stadig uvist, men det skulle gerne give nye og bedre muligheder for os danske kunder.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories