PokerProForAYear – Deltag i Serie 3 nu!

PokerProForAYear – Deltag i Serie 3 nu! 0001

Den fantastiske PokerProForAYear-konkurrence, som varer i et helt år, er godt i gang, men husk, at du kan være med når som helst. Og med $500 guaranteed-turneringer gennem hele Serie 3, er det bare at komme op ad stolen nu!!

PokerProForAYear-mastodonten stormer stadig frem, og vi er lige ved at være halvvejs gennem Serie 3. Men der er stadig mange gode grunde til at være med, da du sagtens kan nå at kvalificere dig til præmien på $50.000!

Vores $500 garanterede-turneringer har vakt interesse, da hele 28 spillere mødte op til Serie 3 Runde 1. De 500 liga-point og $250 gik til MeRock, som var tæt på to sejre i træk efter femtepladsen i Runde 2, hvor Filpac tog førstepladsen. Mobay sikrede sig førstepladsen i Runde 3 mod 19 konkurrenter.

Øverst på bjerget i Serie 3 sidder vi kassike, som har været ustoppelig. Kassike vandt freerollen i Serie 1 og fik en gratis tur til EPT i Dortmund, og kvalificerede sig også til finalen i Serie 2. Med en god føring gennem hele turneringen kan det godt være, at kassike er på vej til finalebordet i Poker Pro For a Year.

Husk, at der er mange måder, du kan nå til finalebordet i Poker Pro For a Year i slutningen af året, hvor en spiller vinder præmier til en værdi af $50.000 og bliver pokerprof i 2008. Du kan vinde en serie-finale, komme i toppen af leaderboardet, eller kvalificere dig ved leaderboard-freerollen i slutningen af året, hvilket giver 3 pladser i finalen! I øjeblikket skal du blot have 80 point for at nå op til denne freeroll, så det er ikke for sent at være med.

Hvis du vil have flere grunde, så husk vores freerolls i løbet af Serie 3. Det er en $500 freeroll den 23. maj, kl. 10.00 GMT, hvor det eneste krav er at sætte et beløb ind, fire dage før den stater. Der afholdes også en $12.000 WSOP Global Freeroll den 9. juni, kl. 21.00 GMT. For at kvalificere dig til den, skal du sætte $50 eller mere ind, og optjene 200 Pacific Poker-point før den 5. juni.

Husk, at alle vores Poker Pro For a Year-turneringer og freerolls kun er for spillere, der har registreret sig hos Pacific Poker gennem PokerNews eller Poker Pro For a Year, så det er et begrænset antal spillere, der møder op til start!

Tror du, at du har mulighed for at nå op på siden af de bedste, har du en chance for at blive pokerprof gennem hele 2008. Registrer dig i dag hos PokerProForAYear og begynd at optjene point.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories