888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerProForAYear Serie 3 - $500 garanteret i alle turneringer

PokerProForAYear Serie 3 - $500 garanteret i alle turneringer 0001

Den tredje omgang af PokerProForAYear er netop startet, og der tilbydes endnu flere fantastiske præmier ved blandt andet at garantere 500 dollars i præmiepenge i alle 10+1 dollars turneringer. Oveni dette kommer der en 500 dollars freeroll og en 12.000 dollars WSOP freeroll.

Disse ting kommer oveni den sædvanlige store præmie, som med sikkerhed vil få enhver spiller til at juble. Vinderen af førstepræmien i dette års PokerProForAYear vil skulle leve 2008 som de professionelle. I realiteten er det sponsorater og entry fees til fire store pokerturneringer, inklusiv betalte flyrejser, hoteller og hvad der ellers måtte være af udgifter. Denne fantastiske præmie har en værdi på over 50.000 dollars, så det er intet under at konkurrencen er skarp.

Som om det ikke var nok at spille for, så er der nu også 500 dollars garanteret i præmiepenge i alle syv 10+1 dollars turneringer. MeRock vandt for nyligt første runde i den Serie 3, og vandt dermed 250 dollars, samtidig med at han fik 500 point i kampen om førstepladsen både i den enkelte omgang, men også i det samlede regnskab. Serie 3 har også to forrygende freerolls på programmet. Den 23. maj er dagen hvor der spilles en 500 dollars garanteret freeroll, og blot to uger herefter, den 9. juni, en 12.000 dollars WSOP freeroll.

Vent? En 12.000 dollars WSOP freeroll? Det er 10.000 dollars til adgangsbilletten til en WSOP, samt 2.000 dollars til rejsen og hotel. Så spillere har både muligheden for at sikre sig adgangsbillet til WSOP i 2007, samtidig med at vinde den store førstepræmie og blive Poker Pro i 2008.

Hvis du gerne vil spille med i denne store freeroll, der kommer til at bestå af spillere fra hele verden, må du indsætte 50 dollars eller mere, og tjene 200 Pacific Poker Point. Inden den 5. juni skal du altså have indsat beløbet og have tjent de 200 point, og så har du adgang til denne freeroll.

Pacific Poker er det eneste sted hvor du finder denne utrolige konkurrence. Alle PokerProForAYear-begivenhederne og de nævnte Freerolls bliver spillet på Pacific Poker, og er eksklusiv for spillere der tilmelder sig gennem PokerNews eller PokerProForAYear. Så sørg for at downloade Pacific Poker gennem det link du finder på vores side, og begynd at spille med det samme.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories