Kvalificer dig til en $12.000 Team PokerNews Freeroll hos Pacific Poker

Kvalificer dig til en $12.000 Team PokerNews Freeroll hos Pacific Poker 0001

PokerNews fortsætter med en lang række af freerolls med forrygende præmiepuljer, denne gang ved at slå kræfterne sammen med Pacific Poker, og i samarbede tilbyder vi nu en $12.000 Team PokerNews Freeroll, der finder sted lørdag d. 9. juni, klokken 23.00 dansk tid. Som du måske ved er Pacific Poker også hjemstedet for turneringen PokerProForAYear, så du kan tilmelde dig denne enestående freeroll, samtidig med at du tilmelder dig PokerProForAYear.

De heldige og dygtige vindere af $12.000 Team PokerNews Freeroll, får en adgangsbillet til 2007 World Series Main Event som afholdes i Las Vegas. Udover denne adgangsbillet er der $2.000 som kan bruges på rejsen og opholdet i Las Vegas. Udover det vil vinderne også blive en del af Team PokerNews, der giver adgang til eksklusiv merchandise, events afholdt af Team PokerNews og meget mere. Dette er en enestående mulighed for at komme med til WSOP, og det endda via en freeroll!.

Selvom det er en freeroll, så er der enkelte krav der skal overholdes. For det første er den kun åbent for spillere fra PokerNews, så spilleren skal downloade Pacific Poker gennem PokerNews og oprette en ny konto. Dernæst skal spilleren indsætte minimum $50 og tjene 200 Pacific Poker Point inden lørdag d. 5. juni.

Endnu en grund til at deltage i denne freeroll, er at point der tjenes i denne konkurrence og i andre turneringer, der giver Pacific Poker point, kan bruges i PokerProForAYear konkurrencen. Denne årslange turnering kulminerer i et play-off hvor der spilles om hovedpræmien der blandt andet er sponsorater til fire store turneringer i 2008, for en værdi på over $50.000.

Men du skal ikke fortvivle hvis du allerede er oprettet hos Pacific Poker, for hvis du har registreret dig gennem PokerNews er du også kvalificeret til denne freeroll, forudsat du kan overholde adgangskravene (at du har indsat minimum $50 og har tjent 200 Pacific Poker point inden d. 5. juni). Så skynd dig at få dig kvalificeret til denne sensationelle freeroll!.

Dagens tip: Registrer dig hos Pacific Poker gennem Pokernews i dag, og modtag en generøs første bonus, på 60% op til $100.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories