WSOP cheferne offentliggør fladere udbetalingsstrukturer

WSOP cheferne offentliggør fladere udbetalingsstrukturer 0001

I dette års udgave af WSOP bliver der lavet en ny og fladere struktur, der ændrer præmieudbetalingen for de 55 begivenheder, der udgør WSOP i år. Det betyder at de spillere der når de nederste trin på præmiestigen får udbetalt mere, mens de der ender ved finalebordet, må nøjes med mindre.

Den nye struktur er lavet for at de hundredevis af spillere, der når frem til præmiepengene får mere ud af deres anstrengelser. WSOP cheferne har lyttet til de kritiske roster der har været fra spillere, der har brugt utallige timer ved bordene, uden at få det store ud af det, og ændret strukturen.

Den regionale vicepræsident for Harrah's Entertainment Inc, Howard Greenbaum udtaler: "Vi har drøftet konceptet med vores team der tager sig af strukturerne, samt med medlemmer fra WSOP-spillernes rådgiverudvalg, og konsensus blev at vi fremover spreder pengene mere."

"Den nye struktur er designet så spillere der når præmiepengene, men ikke når finalebordet, bliver belønnet. Vores mål er at pengene cirkulerer mellem flere spillere i pokersamfundet."

Den nye struktur ændrer ikke antallet af spillere der bliver betalt. Det forbliver det samme som i 2006, og bliver afgjort udfra hvor mange der deltager.

Den officielle World Series of Poker website har et eksempel der illustrerer de nye strukturer:

"Efter de nye strukturer vil en 873-775 plads i 2007 udløse 22.266 dollars, mens samme placering i 2006 gav 14.605-15.512 dollars.

Fra placering 82-73 ville der have været 126.173 dollars, mens den i det gamle system gav 66.010 dollars.

I 2006 gav førstepladsen ved Main Event 12 millioner dollars, men med den nye struktur giver den kun 10.028.715 dollars. Andenpladsen var 6.105.900 dollars værd i 2006, mens den med de nye strukturer kun bliver 5.442.769 dollars værd."

Spørgsmålet er så om vinderen af en WSOP vil føle sig snydt?

Sandsynligvis ikke!

Dagens tip:: Når du åbner en ny konto hos Titan Poker får den automatisk et boost. Vi giver dig 50 dollars, uden forpligtigelser, efter du har indsat penge.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories