Vind stort i vores $12.000 Team Pokernews Freeroll på Prime Poker

Vind stort i vores $12.000 Team Pokernews Freeroll på Prime Poker 0001

Prime Poker er stolte af at kunne være vært for en $12.000 Team PokerNews WSOP Freeroll, som skal finde sted lørdag d. 26. Maj, klokken 20.00.

Prime Poker $12.000 Team PokerNews WSOP Freeroll er turneringens navn, og den giver spillerne mulighed for at kæmpe om en enestående præmiepulje. Vinderen af denne freeroll vil modtage en pakke der er $12.000 værd, $10.000 til entry-fee til World Series of Poker Main event, der bliver afholdt i Las Vegas i juli, samt $2.000 som spilleren kan bruge til at betale rejse og ophold under WSOP.

Vinderen vil også blive en del af Team PokerNews under WSOP, der gør at spilleren får eksklusivt Team PokerNews spilletøj, og invitationer til Team PokerNews middage og andre funktioner.

Med så store præmier på spil, er det oplagt at tro, at det er svært at få adgang til denne freeroll. Men heldigvis er dette ikke tilfældet, Prime Poker og Team PokerNews sørger for at det er nemt for læsere af PokerNews at komme med i turneringen.

Det eneste du skal gøre er at downloade Prime Poker gennem vores specielle link, der findes på PokerNews siden. Derefter opretter du en ny konto, og samler 400 Prime Poker Point, for at opnå kvalifikation til denne freeroll. Men du skal være hurtig, disse point skal samles sammen før mandag d. 21. maj.

Hvis du tidligere har registreret dig hos Prime Poker gennem PokerNews, så frygt ikke. Du er stadig kvalificeret til at spille med i denne $12.000 Team PokerNews WSOP Freeroll, så længe du har samlet 400 Prime Poker Point inden d. 21. maj. Hvis du har samlet det krævede antal point, skal du maile til accountmanager@primepoker.com så får du besked om hvornår du kan deltage i turneringen.

Sørg for at tjekke vores FreeRolls side, for at få flere informationer om denne og andre eksklusive $12.000 Team PokerNews Freerolls. Det er nu det er tid til at klikke, registrere sig, spille og hvem ved, måske ses vi til World Series of Poker Maint Event, sammen med Team PokerNews.

Dagens tip: Få en eksklusiv bonus på 100% op til $200 hos Prime Poker – registrer dig gennem PokerNews i dag!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories