WSOP live på PokerNews

WSOP live på PokerNews 0001

Pokernews.com, som PokerNews Danmark er en del af, har annonceret en eksklusiv aftale med Bluff Media LLC, så vores læsere kan få live updates og chip counts fra World Series of Poker og andre WSOP begivenheder.

Servicen bliver udbudt af Pokernews, og bliver leveret via vores markedsførende Live Update turneringsrapport software, hvilket betyder at du på vores hjemmeside – og alle de andre lokale versioner af PokerNews – vil kunne følge med i årets største pokerbegivenhed så tæt på real-time som du kan komme. På den måde håber vi at vores nye service når et globalt publikum.

Liveopdateringerne fra WSOP og de øvrige turneringer, der spilles i WSOP-regi vil bestå af play-by-play action og chip counts, og det bliver offentliggjort på www.worldseriesofpoker.com, sammen med hver enkelt PokerNews hjemmeside.

Bluff Media LLC, der publicerer magasinet "Bluff", bidrager med bredbånds video, streaming, management af www.wordlseriesofpoker.com og live radiodækning på satellit og via streaming på nettet.

CEO for Pokernews.com, Damon Rasheed siger:

"Vi er stolte af at kunne offentliggøre partnerskabet med Bluff, da vi er sikre på at vi nu kan give vores læsere den bedste dækning af World Series of Poker, der nogensinde har været. Vi ser frem til at dække de største begivenheder i pokerverdenen, og pokerfans kan regne med at kunne følge med fra første parket."

Vicepræsidenten for Bluff Media, Nick Gerber siger:

"Vi er begejstrede for nu at arbejde sammen med PokerNews, så vi kan tilbyde den bedste dækning til pokerfans over hele verden. PokerNews' enestående turneringsupdates komplimenterer vores Video, Audio og Webdækning af pokersportens ypperste begivenheder."

WSOP starter den 1. juni, og det samme gør liveopdateringerne på over 20 forskellige sprog via PokerNews' unikke netværk af flersprogede pokersider.

Pokernews.com' John Caldwell siger:

"En af styrkerne ved PokerNews er vores verdensomspændende netværk af forskelligsprogede sider. Det er en kæmpeopgave at skulle dække WSOP på så mange sprog, og i øjeblikket arbejder vi i døgndrift med vores mange redaktørere rundt omkring i verden, for at få alt til at klappe, så vi kan dække WSOP på en måde verden aldrig har set før. Poker er et globalt spil, og det vil være første gang der opdateres live på mange af de sprog som PokerNews tilbyder."

Dagens tip:: Se vores eksklusive $12.000 Freerolls, igennem dem har du en chance for at vinde deltagelse iWSOP Main Event i Las Vegas.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories