MANSION WSOP Satellit-serien finder sted i denne uge!

MANSION WSOP Satellit-serien finder sted i denne uge! 0001

Som vi fortalte i sidste uge, så tilbyder MANSION.COM og PokerNews minimum 56 WSOP pakker med en værdi af $12.500 per styk, og de vil alle blive vundet i denne uge. Der blev vundet mindst otte mandag og otte tirsdag – det svarer til præmier for $200.000! Og der er stadig 40 der kan vindes.

MANSION/Team Poker News Main Event Satellite Series startede mandag, og slutter søndag d. 27. maj. Hver spiller der vinder en pakke hos MANSION vil blive en del af Team Poker News. Det giver dig ret til vores unikke merchandise og giver dig adgang til en række eksklusive team-funktioner, plus meget andet.

Du kan kvalificere dig for et så lille et beløb som $10. Du kan også, hvis du ønsker det, købe dig direkte ind i en af de daglige Main Event satellites på MANSION Poker for $100, eller deltage i den daglige "feeder satellite" for kun $10 (denne turnering er med rebuy). Alle detaljer om disse daglige turneringer, og satellitterne er tilgængelige hos MANSION.

MANSION ved at spillere fra hele verden vil benytte sig af dette enestående tilbud, så derfor er der turneringer, der starter på alle tider af døgnet.

Hvis du spiller torsdag d. 24 maj, lørdag d. 26 maj eller søndag d. 27. maj, vil starttiden for en af de otte eller flere turneringer om $12.500 WSOP pakken begynde klokken 22.00 dansk tid (20.00 GMT, 21.00 BST, Hong Kong 04.00, Sydney 06.00, New Zealand 08.00).

Hvis du spiller onsdag d. 23 maj eller fredag d. 25 maj, begynder det klokken 13.00 dansk tid (11.00 GMT, 12.00 BST, Hong Kong 19.00, Sydney 21.00, New Zealand 23.00).

Marketing director for PokerNews, Gareth Edwards, siger:

"Hele denne serie af turneringer er lavet i samarbejde mellem PokerNews og MANSION, da begge prioriterer spillerne meget højt. MANSION har altid haft utroligt gode tilbud til deres spillere, ligesiden de introducerede deres "$100.000-om-dagen" turnering i deres første leveår. Og vi er begejstrede for at samarbejde med dem, for at tilføje 56 spillere til Team PokerNews."

Dagens tip: Log ind hos MANSION for at se hvad de har af enestående tilbud I denne uge.

More Stories

Hvad mener du?