MANSION og Team PokerNews garanterer 8 WSOP pakker dagligt

MANSION og Team PokerNews garanterer 8 WSOP pakker dagligt 0001

I en uge bliver tingene ændret hos MANSION Poker, den normale $100.000 garanterede turnering, bliver lavet om til MANSION Team PokerNews Main Event Satellite, hvor der dagligt spilles om otte pakker til en værdi af $12.500, disse pakker garanterer vinderen en plads ved WSOP i Las Vegas.

Det er fra den 21.-27. maj disse ændringer finder sted - den normalt så populære $100.000 garanterede turnering hos MANSION, reformeres i denne uge altså til MANSION Team PokerNews Main Event Satellite. Buy-in forbliver det samme, tiderne vil være de samme, men i stedet for at garantere $100.000 i præmiepenge, garanteres der dagligt otte af de pakker der sender spillerne til Las Vegas, pakker med en værdi af $12.500. Det betyder at MANSION og Team PokerNews sender mindst 56 spillere til WSOP i Las Vegas!

Hver af de omtalte pakker vil bestå af en adgangsbillet til juli måneds No Limit Holden Main Event i Las Vegas, der har en værdi af $10.000, de sidste 2.500$ kan spilleren bruge til at betale rejse og hotel. Udover dette bliver hver spiller, der vinder denne eksklusive pakke på MANSION også en del af Team PokerNews – dette inkluderer en del goder, som merchandise, invitationer til private teamfunktioner, og muligheden for at følge med i egne og andres fremskridt på Team PokerNews' blog.

Denne fantastiske mulighed er åben for alle, og løber som tidligere skrevet fra mandag d. 21. maj, og indtil søndag d. 27. maj. Buy-in for hver enkel turnering er $100, men man kan også kvalificere sig til turneringerne igennem daglige kvalifikationsturneringer med et buy-in på $10. MANSION Team PokerNews Main Event Satellite finder sted klokken 12.00 mandag, onsdag og fredag, mens det er klokken 21.00 tirsdag, torsdag, lørdag og søndag.

Lørdag d. 26. maj klokken 22.00 har MANSION og Team PokerNews en $12.000 Added Main Event Satellite. Denne turnering er også åben for alle spillere, og vinderen vil modtage en $12.000 World Series Main Event pakke, som bliver lagt oveni de penge han vinder for at vinde turneringen. Buy-in for denne turnering er kun $50, og med 5000 i chips fra start, og 15 minutters blinds, er det en forrygende chance for spillere, der gerne vil en tur til Las Vegas.

MANSION har allerede givet over $5.000.000 gennem deres $100.000 garanterede turnering, så sørg for at deltag i MANSION Team PokerNews Main Event Satellite turneringerne.

Dagens tip: Vil du have din andel i de daglige $100.000 som MANSION garanterer? Så mansion-poker/>tilmeld dig hos MANSION i dag.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories