888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP overblik – 14. juni – Chan jagter Hellmuth, vil have det 11. bracelet

WSOP overblik – 14. juni – Chan jagter Hellmuth, vil have det 11. bracelet 0001

For få år siden ville en WSOP dag med tre events i gang have været betragtet som en travl dag. Men de dage er ovre, og torsdagen ved dette års WSOP blev næsten et pusterum i forhold til det tempo der har været spillet i siden starten. To events tog deres start, mens en tredje gik ind i andendagen, og dagen var helt tom for finaler.

Den event der gik til andendagen var event #22, en $5.000 No Limit Hold'em. På førstedagen var det internetdrengene der dominerede turneringen, og toppede leaderboardet, så ændrede billedet sig i løbet af torsdagen. Symboliseret ved at chipleaderen først på dagen, Dustin Dirksen, led et stort nederlag imod to konkurrenter sidst på dagen, og gik ud som nummer 22. Karga Holt førte før finalen, efter at have taget chiplead på dagens sidste hånd, da han slog Barny Boatman ud som den sidste spiller inden finalen. Mike Gracz, Tax Barch, Nick Schulman og Michael Binger er blandt dem der ville udfordre Holt i finalen.

Ved middagstid startede event #23, $1.500 Pot Limit Omaha, med et felt der var domineret af europæiske spillere, det er en pokervariant der for alvor har vundet indpas i det europæiske, mens den ikke er så populær i USA. Torsdag blev de 576 spillere til 23. Scott Clements fik en stor føring i løbet af førstedagen, men en vigtig sidehistorie er at Johnny Chan er nummer fire, og dermed kan han se det 11. bracelet i det fjerne, og dermed udligne den føring Phil Hellmut har sikret sig. Andre prominente navne der overlevede førstedagen var Eric Lynch på sjettepladsen, Andrew Black lige udenfor top ti. Og Burt Boutin holdt fast i drømmen om at blive dette års første spiller til at sikre sig to bracelets.

Årets mindste deltagerantal, 236 spillere, mødte op til starten af event #24, $3.000 Seven Card Stud Hi-Lo. Præcis halvdelen af disse holdt sig i live på førstedagen. I spidsen for et meget tæt førefelt var John Richardson, med Scotty Nguyen lige efter sig. Marcel Luske var på femtepladsen, og andre store navne var stadig med i kampen om titlen.

Fredag blev der igen skruet op for tempoet, da to events mere gik i gang. Ved middagstid var det event #25, $2.000 No Limit Hold'em, mens event #26, $5.000 H.O.R.S.E. startede klokken 17.00, og var på forhånd udset som en af de turneringer der ville trække flest store navne. Om det også blev sådan kan du naturligvis læse meget mere om her på PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories