WSOP 2018

Rejs til Vegas med Hollywood Poker

Rejs til Vegas med Hollywood Poker 0001

Der er ikke mange chancer tilbage for at vinde en plads i WSOP Main Event. Heldigvis spilles en ny $12.000 Team PokerNews-freeroll søndag 17. juni på Hollywood Poker. Registrer dig gennem PokerNews i dag og tag med Team PokerNews til WSOP Main Event.

Vinderen af freerollen får en præmiepakke, som inkluderer indgangsbillet til 2007 WSOP Main Event og $2000 i kontanter til rejse og øvrige udgifter. Den heldige vinder kommer også med i Team PokerNews og får tøj og invitationer til team-arrangementer. Main Event er lige rundt om hjørnet, og dette er en af de sidste muligheder for at komme gratis med.

For at kvalificere dig til denne freeroll skal du downloade Hollywood Poker gennem PokerNews og registrere en ny konto. Så er det kun at optjene 250 Hollywood Poker Point, inden fredag den 15. juni. Spillere, som kvalificerer sig, får en billet, som gør at de kan registrere sig til freerollen. Denne turnering er også åben for dem, der tidligere har registreret sig på Hollywood Poker gennem PokerNews, blot de opfylder kravet om spillerpoint.

Main Event starter fredag den 6. juli. Registrer dig på Hollywood Poker nu, og kom i gang med at sikre dig en plads sammen med de kendte i World Series of Poker.

Dagens tip: Hollywood Poker tilbyder også indskudsbonusser og andre præmier, som for eksempel iPods.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories