Sidste chance for at vinde et caribisk poker cruise!

Sidste chance for at vinde et caribisk poker cruise! 0001

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, så skam dig!. PokerNews har sammen med Ladbrokes Poker linet en gratis pokerturnering op den 28. juni, i hvilken du kan vinde et 10-dages poker cruise i Caribien, til en værdi af $5.500. Nu er det tid til at spille!.

Der er ingen pokerspiller der kan sige nej til en chance for at spille poker 10 dage i solen, mens man besøger caribiske seværdigheder og spiller poker non-stop – inklusiv en main event, der sidste gang denne turnering løb af stablen gav vinderen $375.000! Dave "Devilfish" Ulliot, Marc "Mr. Cool" Goodwin og Roy "The Boy" Brindley var nogle af de mange professionelle der var med om bord, ligesom flere fra Ladbrokes ladies, så som Leilani Dowding, hvilket gav turneringen masser af glamour.

Der bliver spillet en freeroll mellem et begrænset antal spillere, så vinderchancerne er gode. Det er utroligt så mange mennesker der vælter over en god ide, for blot at børste støvet af og gå videre. Lad ikke denne person være dig!

På denne glamourøse once-in-a-liftetime fere, vil du have mulighed for at spille alle de turneringer og side games dit hjerte kan begære, ombord på den luksuriøse "Explorer of the Seas". Du vil også lægge til land ved San Juan i Puerto Rico, Charlotte Amalie i St. Thomas, Casa de Campo i Den Dominikanske Republik, og besøge et eksklusivt privat strand- og vandsportsparadis i Labadee. Klik på dette Ladbrokes Poker Cruise link for yderligere informationer. Men husk, tiden er knap hvis du vil nå at spille de hænder der kan garantere dig en plads ved dette bord.

Men det er ikke kun vinderen af denne freeroll der bliver belønnet. Anden- og tredjepladsen får endnu en chance, da de spillere får adgang til Ladbrokes Weekly Cruise Final, der normalt koster $550. Disse spillere vil stadig have en 1-10 chance for at nå til Caribbien for nul kroner!.

Men dette er ikke alt, bliver du mellem 4 og 10 i PokerNews freerollen, får du adgang til Ladbrokes Poker Cruise Daily Final. Denne event giver dig chancen for at kvalificere dig til den ugentlige finale som anden- og tredjepladsen kvalificerede sig direkte til.

Ladbrokes Caribbean Poker Cruise sejler fra New York den 25. januar 2008, og vender tilbage d. 3. februar 2008. Hver kabine på cruiseskibet, "Explorer of the Seas" vil have egen balkon og wi-fi internet. LUKSUS!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories