WSOP 2018

Phil Hellmuth slår WSOP-rekorden for flest pengeplaceringer

Phil Hellmuth slår WSOP-rekorden for flest pengeplaceringer 0001

Ved event #8, en $2.000 buy-in No Limit Hold'em turnering, blev Phil Helmuth nummer 104. Dermed har han tilføjet endnu en rekord til sin i forvejen store samling. Han tjente $3.901 på placeringen, og det var 58. gang han kunne modtage en check efter en turnering ved WSOP. Rekorden var sådan set hans egen i forvejen, men nu udbygger han blot føringen, og når han hævder at være "verdens bedste pokerspiller", så er der måske noget om snakken.

Uanset om du kan lide ham eller ej, så kan du ikke tage fra ham at han er en fantastisk turneringsspiller. Hans ry ved pokerbordet mht. opførsel er ikke ligefrem prangende, men man kan ikke diskutere at han er et pokerikon udover det sædvanlige. Fans samles omkring ham, for at se ham spille, og måske også i håb om at se hans udbrud hvis han bliver slået ud. Det er ofte voldsomt, og til tider for meget, når han efter at være slået ud skælder og smælder til højre og venstre. Men alligevel kan man ikke lade være at tænke: Det er måske rigtigt nok at han var uheldig?

Tag f.eks. hans exit fra event #3 ved den igangværende WSOP. Phil Helmuth gik all-in med et par konger på hånden, og han kom op imod en ukendt spiller der vendte to knægte. Da floppet kom ændrede styrkeforholdet sig pludselig {j-Hearts}{5-Hearts}{3-Hearts}, men Phil Helmuth havde stadig 11 outs (en af hans konger var hjerter konge). Men da turnkortet også var en knægt, hævede Phil Helmuth sine arme og udbrød mistroisk: "Skal det være sådan her i hver eneste turnering?".

Bad beats sker naturligvis for alle, og der er maasser af kritik at rejse mod dårligt sportsmanship, men det må være frustrerende for en spiller som Helmuth, der så ofte går ind i dueller hvor han har den bedste hånd, men også ganske ofte må se sig slået på baggrund af et bad beat.

Så kort inde i WSOP 2007 er der stadigvæk tusindvis af hænder, der skal spilles. Hvor mange gange vil Phil Helmuth ende i pengene? Med de nye udbetalingsstrukturere kommer man hurtigere i pengene i de forskellige turneringer, kan Phil måske komme op på 70 placeringer i pengene i alt? Eller 65?. Der er en ting der er sikkert; det eneste tal der betyder noget for Helmuth selv er 11. Phil Helmuth, Johnny Chan og Doyle Brunson ejer alle 10 WSOP bracelets, og Phil Helmuth vil også gerne have den rekord for sig selv.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories