PokerProForAYear opdatering – Serie 3 finale

PokerProForAYear opdatering – Serie 3 finale 0001

De sidste runder af PokerProForAYear Series 3 er nu blevet spillet, og endnu engang var konkurrencen hård.

3. serie gav alle spillere masser af oplevelser for pengene, da hver $10+$1 runde havde garanteret $500 i præmiepenge. Alle der endte som nummer et fik $250 og 500 point til stillingen. Serie 3, runde 7 gik til australske CroCop49, der vandt foran sfanants fra Estland, og endnu en australier, cerunch.

Udover finalen i serie 3, øjnede spillerne også Series 3 $12.000 WSOP Global Freeroll. Denne pakke indeholdt adgang til World Series Main Event, til en værdi af $10.000 og $2.000 til rejse og bolig. Udover det var der 12.000 point til vinderen, hvilket gjorde denne turnering endnu mere tiltalende for spillerne. 2000 turneringspoint var tildelt hver eneste deltager i denne freeroll.

Der var kun 38 startende spillere der kæmpede om $12.000 pakken. Australske CroCop49, der kom fra sejren i 7. runde, leverede en god præstation, og sluttede som nummer 8. Andre af de store navne i PokerProForAYear turneringen, som estiske kassike og australske GTIguy70 blev henholdvis toer og treer. Førstepladsen, og håneretten, blev vundet af italienske maxwill, der flyver til Las Vegas for at være en del af dette års World Series Main Event, alt dette på Pacific Poker og PokerProForAYears regning.

Da røgen havde lagt sig, fik spillerne samlet sig og sat sig ned til den sidste $10+$1 $500 garanteret turnering – 3. serie, runde 9. Efter at alle kort var blevet spillet var det gokuz fra Italien der førte, med tipnip fra England og ahtius76 fra Estland som nummer to og tre. Dermed er alle point i 3. serie uddelt, og finalen i serie 3 er på trapperne. Lad os se lidt på hvem der vil spille om en plads ved PokerProForAYear finalebordet.

3. series finaledeltagere

1.kassike

2.Merock

3.Goldrak

4.SkyMup9

5.maxwil

6.mobay

7.aswic

8.sfanants

9.IMNTZONE

10.DMTRX

Det ser umiddelbart ud til at blive en meget tæt turnering. Kan mercock fortsætte succesen og komme ud som sejrsherre? Eller er det kassike, der pt. fører pointlisten der går hele vejen? Alle ti spillere har bevist de er gode spillere, og vi ønsker dem held og lykke i 3. series finale.

Ved slutningen af året bliver PokerProForAYear-finalen spillet, og vinderen tager den utrolige pakke med en værdi på $50.000 . Det er sponsorater til fire store turneringer i 2008, samt penge til rejse og bolig under disse turneringer. Pcific Poker er hjemmet for alle PokerProForAYear events og freerolls. Registrer dig i dag, og kom med i serie 4, der starter meget snart!

Så deltag i serie 4, saml værdifulde point og kæmp med i toppen af tabellen i PokerProForAYear turneringen.

Dagens tip: En eksklusiv bonus på 60% på dit første indskud, op til $100 venter på alle PokerNews spillere der registrer sig hos Pacific Poker. Registrer dig og spil allerede i dag!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories