WSOP baggrund - $50.000 H.O.R.S.E. event undervejs, hvem skal man holde øje med?

WSOP baggrund - $50.000 H.O.R.S.E. event undervejs, hvem skal man holde øje med? 0001

Søndag startede den prestigefyldte $50.000 H.O.R.S.E. event, og det er noget der kan skabe samtaler i pokerverdenen. Denne event tiltrækker de bedste spillere, og mange mener at den burde erstatte Main Event som den største turnering ved WSOP.

Sidste år var der en historisk syv-timers heads-up-finale mellem Andy Bloch og Chip Reese, før sidstnævnte trak sig sejrrigt ud af den duel. Der var andre store profiler tilmeldt, heriblandt mange fra det såkaldte "Big Game", mange af dem endte i toppen af denne event sidste år.

"Big Game" spilles i Bobby's Room på Bellagio, og er det dyreste cash bord i verden med forskellige spil, typisk med limits på $4.000/$8.000, og det tiltrækker de bedste spillere i verden. Chip Reese (1.), Phil Ivey (3.), Doyle Brunson (8.), Patrik Antonius (9.), Barry Greenstein (12.) og Ming Ly (20.), er alle tit at finde til "Big Game", og sluttede allesammen i top 20 sidste år. Ralph Perry (15.), ses ikke så ofte som de andre nævnte, men er dog også fra tid til anden at finde på Bellagio.

Greenstein, der er en af de mest succesfulde spillere i verden, udenfor turneringerne, forklarede mig sidste år hvorfor spillere fra "Big Game" dominerede netop denne event. Han sagde: "Den største fordel vi har er at vi spillere alle de spil, der er i H.O.R.S.E. på regelmæssigt basis. Folk kender kun de gode no-limit turneringsspillere, men de er ofte svage i disse limit spil. Det gik præcis som vi havde regnet med. Vores spil kan klare resten af verden, og vi vil være at finde ved finalbordet."

I år er der endnu mere interesse omkring spillerne fra "Big Game" i denne H.O.R.S.E. event, fordi udover de enorme pengepræmier, der er i selve turneringen, har de indbyrdes lavet en række væddemål inden starten på denne event. Pokereliten er kendt som frygtløse gamblere; de vil vædde om alting, fra golf til hvem der vender det højeste kort til møntkast, altsammen for millioner af dollars. I år går der rygter om at hvis en af disse spillere vinder titlen, vil han udelukkende på sidevæddemål kunne sikre sig mere end hvad førstepræmien er ved mange events ved WSOP.

Kig efter spillere som Brunson, Reese, Ivey, Antonius, Greenstein og Ly, for de vil forsøge at gentage sidste års succes. Andre "Big Game" spillere er Jennifer Harman, Gus Hansen, Daniel Negreanu, Eli Elezra, David Benyamine, Chau Giang, Ted Forrest, Todd Brunson, Johnny Chan, Sammy Farha, David Grey og en af de nyankommende Brian Townsend, en spiller der kommer fra online poker, og rygtes at have sprængt de højeste limits i Las Vegas. Hold øje med de spillere, grunden til at de er en del af eliten på Bellagio er at de evner at spille alle former for poker.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories