WSOP opdatering – Event #43 – Ahmad vinder guld i limitevent

WSOP opdatering – Event #43 – Ahmad vinder guld i limitevent 0001

Mens fokus var på $50.000 H.O.R.S.E. finalebordet, blev der spillet en anden World Series of Poker finale på Rio, og selvom den ikke var fyldt med store spillere, så var der masser af aktion da de resterende ni spillere vendte tilbage til finalebordet af event #43, en $2.000 Limit Hold'em.

Ni spillere af de oprindelige 472 samledes i finalen. Onsdagens mest dominerende spiller, Tommy Rounds, førte an. Mens onlinespilleren William "BrettFavre" Jensen og WSOP finalisten fra 2006 Justin Pechie var også blandt de der havde klaret sig til finalen.

Det hele startede med et brag, da de to mindste chipsbeholdninger fik doblet op. Hal Havlisch fik fordoblet mod Michael Graffeo, mens Robert Pacleb blev fordoblet via Saif Ahmad. Gerald Kane var derimod ikke så heldig, og blev slået ud på niendepladsen. Kane fik $13.745 ud af det.

Havlisch fortsatte med at forbedre sig, og fik fordoblet via Graffeo endnu engang. Havlisch var egentlig bagud med hans A-J, mod Graffeos A-Q. Men Havlisch ramte en knægt på floppet. Kort efter tog Pechie en kæmpepot fra Joe Mandia, der praktisk talt var Mandias endeligt. På den følgende hånd slog Jensen Mandia ud, og Joe Mandia måtte nøjes med ottendepladsen og $18.899.

Pacleb så ud til at melde sig ind i kampen da han fordoblede mod Jensen. Men det var en kort fornøjelse, kort efter var han oppe mod Havlisch. Pacleb så ud til at ville vinde da han vendte A-K mod Havlischs K-Q, men med et flop på Q-6-K var det pludselig Havlisch der var bedst, og Pacleb fik ikke hjælp på hverken turn eller riverkortet og måtte se sig slået ud på syvendepladsen. Han fik $25.771 ud af det, og havde klaret sig flot i forhold til de få chips han bragte ind i finalen.

Efter at have overlevet tre all-in, to af dem mod Graffeo, blev det netop Graffeo der slog Havlisch ud. Havlisch gik all-in med K-J, og Graffeo, der var big blind, kaldte med 10-9. Graffeo ramte tre ens på floppet, og det var ovre for Havlisch. Han fik en sjetteplads og $34.365 ud af det.

Pechie forsøgte at erobre føringen, men hans forsøg blev brat stoppet af Ahmad der ramte et par es. Perchie havde også et es, men Ahmad sad med den bedste kicker. Kort efter kom Pechie dog tilbage da han først fordoblede gennem Tommy Rounds og efterfølgende mod Jensen.

Kort efter fulgte Tommy Round dagens mønster, da han kort efter at have fået fordoblet sine chips, blev slået ud. Han fik fordoblet mod Graffeo. Derefter indtog Ahmad bødlens rolle, da han sendte Rounds helt ud med et par knægte. Rounds tjente $43.811 for femtepladsen.

Selvom han flere gange var kommet tilbage efter at have tabt det meste, så måtte Pechie snart sande at hans dag var ovre. Det så ellers lyst ud da han sad med et par konger, men Jensen ramte en straight. Pechie fik $59.274 ud af de tre dages arbejde.

Mens Jensen og Ahmad skruede op for tempoet, gjorde Graffeo alt for at følge med, men hans dag sluttede da han ikke kunne slå Jensen der ramte et par fire på floppet. Graffeo ramte intet, men fik dog $88.481 som et lille plaster på såret.

Så var der kun to tilbage, Ahmad og Jensen, der skiftedes til at vinde puljer. Men det var hele tiden Ahmad der vandt de store puljer, og han fik mere og mere kontrol med finalen. Han vandt også finalen på en stor hånd, Jensen ramte to par, men på riverkortet ramte Ahmad det kort han manglede for at ramme sin straight med esset. Ahmad fik $217.329 og et WSOP bracelet. Jensen måtte nøjes med $133.151 for andenpladsen.

Billede:Image Masters

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories