WSOP opdatering – Event #21 - $1,500 NLHE Shootout — Baruch besejrer Negreanu i Shootout

WSOP opdatering – Event #21 - $1,500 NLHE Shootout — Baruch besejrer Negreanu i Shootout 0001

De ni kompetanter i Event #21, $1,500 No Limit Hold 'Em Shootout, ankom til the Bluff Tent onsdag efter at have overlevet to runder og 891 andre deltagere dagen forinden. Hver spiller skulle begynde finalen med 300,000 i chips og de sad som følger:

Seat 1 — Don Baruch

Seat 2 — Daniel Negreanu

Seat 3 — Jared Davis

Seat 4 — Thomas Fuller

Seat 5 — Fred Goldberg

Seat 6 — Brendan Lee

Seat 7 — Michael Wehner

Seat 8 — Doug Baughman

Seat 9 — Erick Lindgren

Gennem de første 25 hænder fik spillerne egentlig bare en fornemmelse af bordet og omgivelserne i Bluff Tent. Erick Lindgren, som håbede på sin første World Series bracelet, gik tidligt i offensiven og fik en mindre føring, før han fik et slag over næsen og røg helt ned af ranglisten – et slag han aldrig kom sig over. Daniel Negreanu var også aktiv i det tidlige spil – var først lidt nede men opnåede så dagens første knockout: I hånd nr. 27, fik Negreanu A-K, og vandt mod Fred Goldbergs par knægt på hånden efter at Negreanu fik sit andet es på riveren. Goldberg blev slået ud på niendepladsen og indkasserede $9,828.

Spillerne vekslede venskabelig småsnak i teltet i begyndelsen. Negreanu sagde at han godt kunne lide at bordet blev webcastet fordi det viste alle hænderne fremfor bare de vigtige som bliver vist under redigerede tvudsendelser.

Lindgren fik meget få gode kort. I hånd nr. 56, var floppet J-9-5 for Lindgren Don Baruch, og Lindgren gik all-in da der kom et es på turnet. Baruch callede og viste A-9 og dermed to par, hvilket gjorde at Erick Lindgren var uden håb med sin A-7. Lindgren sluttede som nr. 8 og fik $12,899.

På hånd 63, så Negreanu, Doug Baughman og Baruch et interessant flop med {k-Spades}{j-Clubs}{3-Clubs}. Negreanu checkede og Baughman bettede – Baruch callede og Negreanu check-raisede. Baughman gik all in, hvilket fik Baruch til at folde. Negreanu meldte call og viste top par, top kicker med sin A-K, men var stadig underdog i forhold til Baughmans {q-Clubs}{10-Clubs} som både kunne resultere i en open-ended straight draw plus flush draw i klør. Ingen af Baughmans mange outs gik hjem på hverken river eller turn og han måtte forlade turneringen som nummer syv, hvilket giver $15,971.

Negreanu oparbejdede en kæmpe føring i finalens mellemste runder. Efter at have set floppet 10-6-2 på hånd nr. 74, gik Brendan Lee all in og Negreanu meldte call med K-6 – altså et mellemhøjt par. Lee kunne blot vise sit bluff med A-8, da han ikke ramte nogen af dem og røg ud på sjettepladsen og fik $22,113.

Negreanu fastholdt presset og så ud som om han var på vej til en stor sejr. På hånd 86 raisede Negreanu, hvilket udløste en all in fra Michael Wehner. Negreanu chattede med Wehner og udbrød "Du må have es-fire," men callede alligevel det lille ekstra beløb. Faktisk havde Wehner netop es og fire og Negreanus KQ var kun midlertidigt slået, da der kom en konge mere på floppet og een mere på riveren. Dette satte en stopper for Wehners aften og han måtte trække sig tilbage med $36,855 for sin femteplads

På dette tidspunkt sad Negreanu på flere chips end sine tre konkurrenter tilsammen, men Negreanus held vendte. Jared Davis brugte to esser på hånden til at smide Thomas Fuller af bordet og lukke hullet op til Negreanu. Fullers fjerdeplads indbragte ham $68,796.

Baruch doblede op via Negreanu i Hand 107, og i Hand 123 kunne Baruch skubbe Negreanu ud a en pot med en flush draw selvom Negreanu havde den bedste hånd på det tidspunkt med et par 10ere og en bedre kicker. Da det blev tid til middag så kampstillingen sådan ud:

Don Baruch — 1,060,000

Daniel Negreanu — 874,000

Jared Davis — 766,000

Baruch udvidede sin føring efter pausen og på hånd 158 havde han flere chips end Negreanu og Davis tilsammen. Baruch tog så endnu en stor pot fra Negreanu og fik således en dominerende føring og forviste samtidig Negreanu til tredjepladsen og den hånd førte til at Negreanu røg ud på næste hånd (163). Efter en all in fra Davis på omkring 350,000, diskuterede Negreanu længe med sig selv før han callede. Davis havde par fem og Negreanu sad med A-8 men da boardet kom op uden esser eller ottere, måtte Negreanu forlade turneringen på tredjepladsen med $101,351.

Heads up mod Davis havde Baruch en stor fordel:

Don Baruch - 2,093,000

Jared Davis - 607,000

Spillet fortsatte forsigtigt og begge forsøgte at sætte et stort slag ind på modstanderen. De spillede 50 heads-up uden egentlig confrontation, selvom Baruch udhulede Davis's chip stack efterhånden som kampen skred frem. På hånd 214, gik Davis all in med A-5 offsuit, og Baruch callede med K-Q offsuit. På floppet lå dame nummer to og da endnu en dame viste sig på turnkortet var det slut for Davis. Han fik andenpladsen og $149,263. Baruch kunne derefter krones som vender af $1,500 No Limit Hold 'Em Shootout hvilket gav ham en WSOP bracelet og $264,107 for sejren.

Spillerindtjening:

1. Don Baruch — $264,107

2. Jared Davis — $149,263

3. Daniel Negreanu — $101,351

4. Thomas Fuller — $68,796

5. Michael Wehner — $36,855

6. Brendan Lee — $22,113

7. Doug Baughman — $15,971

8. Erick Lindgren — $12,899

9. Fred Goldberg — $9,828

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories