WSOP overblik – 15. juni – Clements og Mackey vinder WSOP guld

WSOP overblik – 15. juni – Clements og Mackey vinder WSOP guld 0001

Efter torsdagens bracelet-fri dag ved WSOP kom der igen gang i uddelingen fredag, der var fem events i gang, og i to af dem blev der uddelt bracelets.

Scott Clement vandt tilten i event #23, en $1.500 Pot Limit Omaha. Fokus samlede sig fra dagens start på Johnny Chan, der havde mulighed for at vinde sit 11. bracelet, og dermed følge i fodsporene på Phil Hellmuth. Men Chan udgik ret hurtigt. Clements havde en overbevisende føring halvejs i finalen, og hans konkurrenter faldt én efter én. Den sidste af udfordrerne der måtte forlade bordet var Eric 'Rizen' Lynch. Clements vandt $194.206 for denne titel.

En lignende historie blev skrevet i event #22, en $5.000 No Limit Hold'em, hvor den unge James Mackey tromlede henover sine finalemodstandere. Deriblandt store navne som Tex Barch, Michael Binger, Michael Gracz og Nick Schulman. Mackey startede dagen som nummer to, bag den førende Karga Holt, men Mackey fik chiplead og sendte løbende konkurrenterne ud i mørket. Mackey fik $730.740 for sejren, som kom i hus foran Stuart Foxx og Michael Binger.

Andendagen af event #24, en $3.000 Seven Card Stud High/Low Split resulterede i at det oprindelige felt blev yderligere reduceret ned til de otte der skulle spille finalen. Eli Elezra spillede sig helt i front, og skulle i finalen sidde overfor folk som: David Sklansky, Dutch Boyd, Thor Hansen og Scotty Nguyen.

Der var to events der blev sat i gang fredag. Event #25, en $2.000 No Limit Hold'em, der havde tiltrukket 1.800 spillere. Peter Auer havde føringen efter førstedagen, med Justin Pechie, Kazuki Ikuechi, Jordan Morgan ogh Brandon Schaefer som de fire andre i top fem. De 130 spillere der var tilbage efter førstedagen var allerede sikret præmiepenge da de fortsatte spillet lørdag.

Klokken 17.00 startede event #26, en $5.000 H.O.R.S.E. 192 spillere stillede op, i et felt der er spækket med pros. 115 spillere gik videre til andendagen, med Sam Grizzle i front foran Jim Bechtel, Toto Leonidas og Chris Reslock.

Hvordan de to events udviklede sig vil vi naturligvis følge op på her på PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories