2007 WSOP Overblik - 11. juni — Cunningham vinder #5; Brunson, Hellmuth øjner 11. bracelet

2007 WSOP Overblik - 11. juni — Cunningham vinder #5; Brunson, Hellmuth øjner 11. bracelet 0001

De store navne skabte de største overskrifter i gårsdagens WSOP med Allen Cunninghams bedrift som den største af alle, da han vandt sin karrieres femte WSOP bracelet i Event #13, $5,000 World Championship Pot Limit Hold 'Em. Cunningham kom fra tredjepladsen og sluttede som nummer eet foran et af de mest mindeværdige lineups ved et WSOP finalebord til dato – et bord der inkluderede den tidligere chip leader Jeff Lisandro, Gavin Griffin, Humberto Brenes, Keith Lehr, og sidste års mester fra samme event, Jason Lester. Cunningham rykkede tidligt for at udfordre førerpositionen, og til sidst var det ham og Lisandro, der kæmpede heads-up om titlen med Brenes på tredjepladsen. Cunningham fik $487,.287 for sin sejr.

Kapløbet om rekorden på 11 bracelets gik også for alvor igang. Både Doyle Brunson og Phil Hellmuth positionerede sig til at kunne indtage endnu en titel – Hellmuth står til første chance når han sætter sig ved finalebordet ved Event #15, $1,500 No Limit Hold 'Em med lige under 1 million i chips – lidt under chip leader Rick Fuller, som har omkring 300.000 mere. Scott Clements startede dagen som nummer tre og som den eneste anden spiller med over en million i chips.

Glipper det for Hellmuth er Doyle Brunson den næste, der har chancen for at nå det 11. bracelet. Brunson var en af de 257 spillere, der meldte sig til Event #18, $5,000 World Championship Limit Hold 'Em, og selvom han ankom sent styrede han direkte frem mod den syvendeplads, som han indtog ved slutningen af Dag 1. Thomas Wahlroos topper et komprimeret spillerfelt med 58.100 chips. Blandt de højtplacerede navne ved indgangen til Dag 2 er Liz Lieu, Max Pescatori, Matt Hawrilenko, Team PokerNews Captain Tony G, Justin Bonomo, Barry Greenstein, William Thorsson og Eric Froehlich.

Den traditionsrige $1,000 Ladies No Limit Hold 'Em (#17) begyndte søndag, hvor regerende mester Mary Jones skulle forsøge at gentage succesen. De 1286 registrerede spillere til dette event er ny rekord og Jones sluttede på tiendepladsen ved dagens udgang. Team PokerStars-spilleren Katja Thater er placeret som nummer fem, lige efter Julie Perla, Kathleen Gliua og Ritter Trauke, som alle ligger tæt i toppen. Den tidligere dobbelte vinder Susie Isaacs er også stadig i live i turneringen, hvor de overlevende 65 spillere nu alle er indenfor pengene.

Et andet sted på Rio udkæmpedes Event #16, $2,500 H.O.R.S.E., helt ned til de sidste 20 spillere inden turneringsledelsen stoppede begivenhederne. Denne turnering får ganske sikkert et langt, hårdt forløb i dag, når spillerne vil kæmpe hele vejen til den attraktive bracelet. Ali Eslami topper leader boardet ved slutningen af dagens action, med 2007 bracelet-vinderen Tom Schneider på tiendepladsen, der kan blive dette års første dobbelte WSOP bracelet-vinder.

Events #19 ($2,500 No Limit Hold 'Em og #20 ($2,000 Seven Card Stud Hi/Lo) starter idag.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories