WSOP opdatering – Event #24 – Eli Elezra slår Nguyen, og vinder sit første bracelet

WSOP opdatering – Event #24 – Eli Elezra slår Nguyen, og vinder sit første bracelet 0001

Lørdag var en af de hidtil mest interessante dage i årets WSOP. Med en stjernebesat finale i event #24, en $3.000 Seven Card Stud Hi/Lo som en af de mere interessante begivenheder. En af den etablerede pokerverdens etablerede navne, Eli Elezra startede dagen i front. Elezra var en af de eneste af de rigtig store spillere, der stadig var foruden et bracelet, men det fik han ændret her, efter en meget underholdende heads-up afslutning mod Scotty Nguyen. Finalebordet var således ved starten:

Sæde 1: Russell 'Dutch' Boyd 170.000

Sæde 2: George Hardie 182.000

Sæde 3: Eli Elezra 303.000

Sæde 4: David Sklansky 171.000

Sæde 5: Scotty Nguyen 255.000

Sæde 6: John Harkness 141.000

Sæde 7: Thor Hansen 167.000

Sæde 8: Marshall Ragir 28.000

Der blev spillet hårdt fra første hånd. Efter kun otte hænder var det slut for Marshall Ragir, efter hans par to tabte til George Hardie' par otte. Ragir sluttede som nummer 8 ($14.981).

Føringen skiftede flere gange, da både Scotty Nguyen og David Sklansky startede meget stærkt. Selvom Hardie slog Ragir ud, kunne han ikke modstå det pres de andre finaledeltagere lagde på ham, og han gik ud som nummer 7 ($20.844). Hardie kom op imod Elezras konger, og han kunne ikke skaffe noget der kunne slå dem.

To hænder senere var det Thor Hansens tid til at sige farvel, han gik all-in på fifth street imod Sklansky og Nguyen. Desværre for Hansen missede han både high og low draws og endte som nummer seks, og $27.357 rigere.

Den næste der måtte lade livet var pokerbogsforfatter, David Sklansky, der er kendt for sine kontroversielle kommentarer og matematiske tilgang til spillet. Hans håb om et bracelet brast da han gik all-in på fourth street mod Elezra og Nguyen, Sklansky kunne ikke hamle op med dem og måtte forlade bordet med femtepladsen og $35.835.

Med stadig større blinds gik spillerne oftere og oftere all-in. Efter en hård kamp var det John Harkness der blev offer for Eli Elezras dominerende spil. Elezras to par gjorde at Harkness måtte sige farvel på fjerdepladsen ($47.224).

Spillet fortsatte i et stykke tid med de sidste tre spillere. Elezra holdt presset på Dutch Boyd og Nguyen, der begge tidligere har vundet bracelets. Selvom Boyd forsøgte at ende som en af deltagerene i heads-up, måtte han lade livet mod Elezras konger. Boyd fik $71.650 for indsatsen.

Elezra og Nguyen kæmpede for sejren længe, pengepræmierne var ikke så vigtige for de to, der måske også havde en aftale om at dele præmiepengene imellem sig. Efter en episk kamp var det Elezra der langsomt trak fra. Og på hånd nummer 177 faldt afgørelsen da Elezras straight med es som højeste slog Nguyen ud.

Da røgen havde lagt sig kunne man se et bredt smil i Elezras ansigt. Og selvom Elezra var lykkelig over sin sejr, var han også glad for at have vundet et $25.000 væddemål med Barry Greenstein om hvorvidt Elezra ville vinde et bracelet ved dette års WSOP. Elezra vandt $194.984 for førstepladsen, mens der var $110.731 til Nguyen.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories