WSOP 2007 opdatering: Event #1 $5000 Mixed Game Event, dag 2 – Sen start forsinker ikke finalebordet

WSOP 2007 opdatering: Event #1 $5000 Mixed Game Event, dag 2 – Sen start forsinker ikke finalebordet 0001

I lørdags var der problemer i Amazon Room på Rio, da der var en flok ivrige pokerspillere der var klar til at komme i gang med dag to af WSOPs første event. Det betød at andendagen blev forsinket med over to timer, og blev sat i gang klokken 16.30, i stedet for planlagte 14.00.

De 97 spillere der ventede på at komme i gang med dag to fandt andre måder at holde sig beskæftigede på. Det lykkedes Humberto Brenes at underholde masserne, samtidig med at de kunne lade sig underholde af starten på den tredje event. Den første af en række $1.500 No Limit events, der forventes at trække rigtigt mange spillere til. Til sidst kom turneringen så i gang, og på trods af den massive forsinkelse, lykkedes det stadig Cyndy Violette at komme for sent.

I turneringen var der præmiepenge til de 45 bedste, og der blev hurtigt tyndet ud i feltet. Liz Lieu, Vanessa Rousso og Perry Friedman var nogle af de pro's der blev slået hurtigt ud. Mens andre etablerede navne kunne forøge deres chipbeholdning betragteligt. Chipleaderen efter dag et, Greg "FBT" Mueller startede sløvt, men halvejs igennem dag to lykkedes det ham at få over 300.000 i chips, som den første. Ligeså lyst var det ikke for den kvinde der sidste år kom længst i Championship event, Sabyl Cohen. Hun startede dagen på tredjepladsen, men efter et bad beat, hvor hendes Es-Konge ikke kunne vinde over Lonnie Heimowitz' Es-Dame, måtte hun forlade turneringen efter tre timers spil Lørdag.

Efter fem timers spil I lørdags begyndte de første præmier i årets WSOP at blive langet over desken. Cyndy Voilette, der ankom for sent om lørdagen, formåede alligevel at spille sig ind i pengepræmierne da hun besatte 45. pladsen, og dermed fik $11.658 ud af anstrengelserne. Senere fulgte andre professionelle hende, som Todd Brunson (38., $11.658), Johnny Chan (31., $13.778), David Grey (27., $15.898) og Tony Ma (24., $15.898). Men den store historie om lørdagen, var Muellers dominerende stil.

Men da der kun var to borde tilbage i turneringen måtte Mueller for første gang tage en stor beslutning i denne event. På det tidspunkt blev der spillet no-limit, og 'FBT' sad overfor Kenny Tran der var gået all-in. Efter megen omtanke besluttede Greg Mueller at smide sine kort, og beholde sin chipbeholdning der på daværende tidspunkt var på 586.000. Da Fred Berger eliminerede Steve Buchanan som den 11. sidste spiller (hvilket Buchanan tjente $22.257 på) mens der blev spillet limit hold'em, var der nu kun 10 spillere tilbage, kun en af disse ville ikke nå frem til søndagsens finalebord.

Med en chance for at nå frem til finalen, der blev vist i fjernsynet, ændrede tempoet sig drastisk. Kenny Tran smed endda et par damer, da han stod overfor Fred Berger, der med et par esser var gået all-in. Men det var kun en stakket frist for Tran; der blev elimineret af Steve Paul-Ambrose, og Kenny Tran måtte vinke farvel til finalebordet, og kunne hæve $22.257 for sine anstrengelser.

Dermed var finalebordet til årets første bracelet event ved World Series of Poker 2007 fundet. En af de følgende ni mænd ville gøre sig fortjent til at vinde det bracelet der er så eftertraget. Men de $536.287 i førstepræmie, var nok heller ikke helt uvæsentlige for spillerne.

Seat 1 - John Younger — 94.000

Seat 2 - Jon Turner — 88.000

Seat 3 - Fred Berger — 942.000

Seat 4 - Roger McDow — 320.000

Seat 5 - Greg 'FBT' Mueller — 683.000

Seat 6 - Kirk Morrison — 512.000

Seat 7 - Steve Billirakis — 562.000

Seat 8 - Steve Paul-Ambrose — 771.000

Seat 9 - Tony George — 546.000

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories