888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP 2007 opdatering: Event #3 $1,500 No Limit Hold 'Em, dag 1 – Rekorder blev brudt, og pengepræmierne nået

WSOP 2007 opdatering: Event #3 $1,500 No Limit Hold 'Em, dag 1 – Rekorder blev brudt, og... 0001

For alle der har været bekymrede omkring pokers velbefindende efter den meget omtalte indblanding fra UIGEA i oktober 2006, var event #3 ved World Series of Poker i den grad opløftende. Det var den første af en række $1.500 no-limit turneringer, og der blev tilmedlt et rekordstort antal spillere da 2.998 spillere ville have del i festen. Det er det største antal spillere der nogensinde har spillet i en non-Championship event ved WSOP.

I Amazon Room var der lange køer med folk der ville registreres. Harrah's brugte al den plads de overhovedet kunne, først blev Amazon Room fyldt, derefter et alternativt lokale og dets cirka 60 borde (det er et telt der står udenfor Rio, hvor, på trods af air condition, spillerne får en varm oplevelse i Las Vegas' varme sommersol). Derefter blev der endda også brug for Rio's poker rooms med borde for ni spillere (hvilket i sig selv ligger en god gåtur væk fra Amazon Room).

Da spillerne kom til bordene klokken 13 (en time senere en planlagt), kunne de konstatere at de frygtede "Poker Peek" kort var tilbage. De KEM kort der var blevet brugt som erstatning under event #1, en $5.000 Mixed Game event, var stadig i brug i denne turnering. Derfor måtte man starte med "Poker Peek" kort i $1.500 turneringen. Denne situation arbejder Harrah's på at få ordnet til de kommende turneringer. Jeffrey Pollack, en af kommisærerne, informerede om at der var lastbiler på vej med de "klassiske" KEM kort, så "Poker Peeks" kortene snart ville være historie.

I denne turnering var der mange store navne der matte lade livet tideligt. Skuespillerinden, og semifinalist fra National Heads Up Poker Championship, Shannon Elizabeth var en af de første der måtte forlade turneringen. Kort efter måtte World Champion fra 1983, Tom McEvoy også give fortabt. Pokerplayer of the Year i 2006. Michael 'The Grinder' Mizrachi, David 'Devilfish' Ulliott, verdensmesteren fra 2000 Chris 'Jesus' Ferguson, og spilleren der pt. fører konkurrencen om at blive årets pokerspiller (POY), J. C. Tran, måtte alle lade livet. Men den mest dramatiske historie stod Robert Williamson III for, han var havnet i teltet udenfor, og plaget af sygdom måtte han forlade sine chips, så han ikke ville sætte hele World Series over styr, på grund af sygdom.

Spillere blev slået ud i et rasende tempo, og flere store navne var blandt de slagne. Verdensmesteren fra 1989, Phil Hellmuth, gik all-in på et par konger, men da han pludselig var oppe mod fire knægte var hans dag ovre, selvom han havde været favorit til at vinde den hånd. Gavin Smith, Annie Duke og John Juanda fulgte hurtigt efter Hellmuth, mens Mark Seif og Daniel Negreanu formåede at få opbygget store chipsbeholdninger tidligt på dagen, senere måtte Seif lade livet til netop Negreanu. Senere slog Eugene Todd Negreanu ud. I løbet af de første ti timer var der næsten 2.500 elimineringer, hvilket hurtigt gjorde pengepræmierne synlige.

Sidst på aftenen nåede spillerne pengepræmierne, hvilket sikrede de 270 overlevende en god dagsløn. Søndag klokken 14 gik de igang igen, for at spille om førstepræmien på $727.012. Efter førstedagen så leaderboardet sådan her ud:

SPILLER — CHIPS

Alex Jacob — 191.000

Roland de Wolfe — 140.000

David 'The Dragon' Pham — 139.300

Pat Blye — 138.000

Eric Baldwin — 137.000

Jeff Yoak — 134.800

Benny Cho — 111.000

Michael Banducci — 111.000

Shawn Reed — 103.000

Sanjeev Bais — 96.000

Andre spillere der stadig var i live på dette tidspunkt var Arnold Spee, Erick Lindgren, Paul 'Eskimo' Clark, og tidligere verdensmestre Chris Moneymaker og Greg Raymer. Men søndagen var mere end alt andet dagen der beviste at pokerspillet ikke kan blive holdt nede.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories