WSOP 2007 opdatering – event #3, dag 2 – Alex Jacob dominerer, og går hele vejen til finalebordet

WSOP 2007 opdatering – event #3, dag 2 – Alex Jacob dominerer, og går hele vejen til finalebordet 0001

Den anden dag af event #3; $1.500 No Limit Hold'em bød på masser af action, men testede også spillernes tålmodighed med flere forsinkelser. Med et spillerantal som er det største for en non-Main Event i WSOPs historie, var de største spillere med i turneringen, alle havde de kig på det WSOP guld bracelet der var til vinderen.

Alle spillere var sikret præmiepenge allerede da dag 2 begyndte, men alligevel startede dagen med et brag. Da Leon 'Chino325' Kunkel eliminerede tre spillere på dagens første hånd. Den trio fik hurtigt følgeskab af de professionelle Thomas Wahlroos fra Finland, og den tidligere vinder af World Series of Poker Main Event Chris Moneymaker.

Da de første spillere dukkede op for at hente deres præmiepenge, begyndte de første forsinkelser der fortsatte dagen ud. Turneringen var stoppet i næsten 20 minutter, da en række spillere mente de havde for få chips, samtidig med at personalet skulle holde styr på de mange spillere der blev slået ud.

Da kortene igen var i luften, forsatte de trange tider for de store navne. Det varede ikke længe før et par af spillets største stjerner måtte kaste håndklædet i ringen. Tidligere vinder af WSOP Main Event Greg 'Fossilman' Raymer følte sig snydt da hans par es blev slået af en hånd hvor modstanderen floppede sig frem til en straight. Erick 'E-Dog' Lindgren røg ud lige efter, da hans es-tre kom op imod to gange es-dame. Begge spillere lod ikke til at være mærket emotionelt, og stille og roligt gik de over til dagens Stud/Omaha turnering og tog deres pladser i en turnering der lige var startet.

Efter endnu en 45-minutters pause, kom der igen en lang række hænder der resulterede i at spillere måtte forlade turneringen. Spillerne der på dette tidspunkt var tilbage, vidste at de var sikret minimum $4.297, og i timevis blev der spillet i et voldsomt tempo. Mange af de spillere der havde ligget godt efter førstedagen, som Arnold Spee og Jeff Cabanillas, så deres store chipsbunker forsvinde, mens andre mere aggresive spillere som David 'The Dragon' Pham blev ved med at forbedre sin position.

Pham var dog ikke den eneste der spillede med musklerne, også den i Las Vegas bosiddende vinder af 2006 U.S. Poker Championship, Alex Jacob, blev ved med at vise overbevisende spil. Efter en imponerende førstedag hvor han endte dagen som chipleader, fortsatte han ufortrødent på andendagen. Han udfordrede konstant modstanderne, både på nogle gode hænder, men så sandelig også på de mindre gode, og mange af hans modstandere var tydeligt frustrerede over hans uortodokse spillestil. Jacob blev ved hele dagen, og i modsætning til Pham, der forlod turneringen som nummer 64., nåede Jacob finalebordet med imponerende 3.100.000 i chips.

Her er listen af spillere der nåede finalebordet, med deres chipsbeholdning:

SPILLER — CHIPS

Alex Jacob — 3.100.000

Paul Evans — 1.690.000

Jeff Yoak — 965.000

Matt Vengrin — 930.000

Ciaran O'Leary — 610.000

Thad Smith — 555.000

Craig Crivello — 495.000

Andreas Krause — 490.000

Bart Hanson — 210.000

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories